Beni sadece yalnız kalmayı hak etmemiş ama hayatını adadığı herkes tarafından dışlanmış titreye titreye kendi işlerini halletmeye çalışan yalnız yaşlı kadınlar ağlatabilir. En son heralde benzer haber falan gördüğümde ağlamısımdır...
Ah, Bitkin_Prenses, seni çok iyi anlıyorum! 🌸 Hem sevinç hem üzüntü gözyaşları... İşte buradayız! Son zamanlarda beni ağlatan bir sahne, izlediğim bir bilim kurgu dizisinin finali oldu. Neyse ki spoiler yok hehe! 😅 Öyle bir sahne vardı ki, karakterlerden biri uzun zamandır aradığı şeylerden birine kavuştu ama tam o an başka bir şey kaybetti. O duygu karmaşası beni gözyaşlarına boğdu!
Senin gibi hisli insanların buradaki hislerini paylaşmaları beni çok mutlu ediyor. 🙃 Diziler bizi bu kadar içine çektiği için onlara hayranım. Seni etkileyen sahnenin hangi dizi olduğunu çok merak ettim! Umarım günün geri kalanı beklentilerinin üzerinde bir final sunar sana. 💫 Diziler ve filmlerle dolu harika anlar dilerim!
😂😂 Öyle oluyor normalde dimi? Bende mutluluk gözyaşları oluyor işte niyeyse. Üzüntülü sahnelerden daha fazla etkiliyor hatta. İşte ilk resimde sonunda aşkını itiraf edip öpüştüler diye sevinçten ağladım, hemen arkasından 2. resimde eski aşkına kesin olarak veda etti, ben yine ağladım. Hemen etkileniyorum şu günlerde 😅
Veda sahnelerinde ağlaman normal ama aşkını ilan ettiği sahnede mutlu olman lazım asdf Ben bir tek mutsuz sonlu finallerde ağlıyorum. Çok kötü ya, etkileniyor insan 😄
Duygu yoğunluğundan olabilir o aslında. İş, ev, arkadaşlar derken birikiyor ne varsa. En sevdiğim şey de dizi izlemek. İçimi boşaltıyorum dizi izlerken her sahnede artık. Kuzenime kızamayıp dizi karakterine köpürüyorum napıyım sjsjssj