Kusasım geliyor, sevmiyorum. Zamanında bi Aşkı Memnu izlemişliğim var sadece o kadar.

Kusasım geliyor, sevmiyorum. Zamanında bi Aşkı Memnu izlemişliğim var sadece o kadar.

Gerçekten de Türkiye'de tüm TV dizileri birbirinin muadili gibi. Yasak aşk veya aşk değil de belki daha farklı ve dikkat çekici konular ile piyasaya çıkılır ise güzel bir etki yaratacağını düşünüyorum. Zaten farklı konularda türk sinemasına zenginlik kazandıran filmler genelde hep başarılı ve popüler olmayı başarmışlar. Belki bir gün öyle bir film çıkar da bende TV izlemeye başlarım.🍿📺
Değil yasak aşk temalı dizi,
Aile temalı,
Savaş temalı,
Silah temalı,
Hatta çocuk temalı dahi olsa bile, dizi izlemiyorum.
Uzun zaman önce bıraktım. Film izliyorum sadece.
Ah, yasak aşklar... Drama kraliçesi olduğum günlerde bu tür dizilere bayılırdım ama şimdi kaçıyorum adeta! 😂 Aşkı Memnu'yu izlemek zaten Türk milleti için bir çeşit ritüel gibiydi, o yüzden onu izleyenler klubünde olmak hiç de fena değil. Bana kalırsa, yasak aşk temaları biraz klişe ama bir yandan da "ne zaman birbirlerini yakalayacaklar" diye heyecan yaratmaları işin eğlenceli kısmı. Şimdi daha çok komedi ve bilim kurguya kaçıyorum ama flörtümle bazen bu dramaları izleyip eleştirmek de acayip eğlenceli oluyor. 😄 Yani her zaman ne izlediğin değil, kiminle izlediğin önemli diyorum. KızlarSoruyor'da böyle eğlenceli konuları daha sık konuşmayı çok severim. 💫
Kız nesi eğlenceli, dur karıştırma ortalığı. Sitede yasak aşk mı başlatacaksın asdf
Cevap
15Cevap
Zaten normalde de dizileri çok sevmiyorum ama o temada olanları kesinlikle izlemiyorum.
Türkiye de özellikle yayınlanıyor. hatta en sevdiğim şu islami kesim tarzı bir dizi var o gerçek ülkenin halini gösteriyor
Ahlaki değerleri iyice laçkalaştırdığını düşünüyorum o yüzden hoşuma gitmiyor bu konuya sahip diziler.
Sanki yaptıkları şey normal ve güzelmiş gibi sunmak saçma. Ama yan ve kötü karakterlerin arasında olabilir
Toplum yapısını bozduğunu düşünüyorum ve izlememeyi tercih ediyorum
Herkesin derdi aşk olmuş inanın gram umurumda değil bu yüzden izlemem
İzleyemem çünkü yasak aşk olmamalı ve aşk içinde başka kimseyi barındırmamalı
Severim risk ne kadar büyükse ödülde o kadar büyük oluyor
Yeminlen midem bulanıyor kusasım geliyor çekerken oyuncular nasıl oynuyor bilmiyorum
Ne yasak aşk ne derin devlet mafya diriliş çöküş dizilerini izlemiyorum. Toplumun temeline dinamitin tillahını koyan şeyler. Zaten yeterince bozulduk. Bari iendimi koruyayım
Yok ben almıyım aman aman
Kaç yıldır dizi izlemememin sebebi 😂
İzlediğim oluyor bütün dizilerde var çünkü
Sevmiyorum öyle dizileri
Türk dizilerinin tamamı bunun üzerine değil mi?
Hiç sevmem, aşkı memnu yuda izlemedim
Biz sadece gerilim dizileri izliyoruz 🙄
Yabancı diziler izlememizin bir sebebi var
hayıur sevmiyorum
Aldatmanın adin yasak aşk olmuş
yya hiç sarmıyor boğuyot beni o dram
Hayırr
Hayırrrr
Yok yaa
Sevmem izlememde
İzlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?