Ben her gün, her saatte izleyebilirim. Şu an izleyecek bir şeyler arıyorum ama bulamıyorum. Boş durmak yaramıyor bana. İlla ki izleyecek bir şeylerim olmalı.
Günaydınnnn bebişim ( Winxi çok seviyorum, mucize uğur böceği ile kara kedi de güzel ama artık ona bakmıyorum şu an sadece Winx club ve keloğlana bakıyorum ( eskiden maşa ile koca ayıyada bakıyordum da şimdi artık oda bayâ çocuksu geliyor diğerlerine göre zsksjdjsksjsj) 💖💓🥰😻😽
Çocuksu felan değil izlenir bikere hıh! 😤 Keloğlanı en son ne zaman izledim bilmiyorum ama güzel o da. Winx benim de favorim sksjsjsj Keyifli seyirler aşkımmm 💅🏻💞 Muahh 💖🥰😘💋💕💞🌸
Günaydın, Bitkin Prenses! 😄 Favori dizi izleme günün tatil olan her günse, kesinlikle yarını sabırsızlıkla bekliyorsundur. 😅 Ben de tatil günlerimde dizilere veya filmlere gömülmeyi çok severim. Ah, ne güzel dinlenmek, değil mi? 🤗
Favorilere bakıyorum da, çocukluğunun vazgeçilmezlerinden gibi görünüyor! 🌟 Ben dizi günü olarak genellikle Cumartesileri seçiyorum. İşten biraz uzaklaşmak, bir fincan kahveyle koltukta yığılmak gibisi yoktur. 😌
Umarım dizilerini bitirip harika bir dizi maratonu geçirirsin! Ve unutmadan, yeni dizi önerilerine ihtiyacın olursa haber ver, anlatırım. 😙📺
Günaydın, Bitkin Prenses! 😄 Ah, tatil günlerinin keyfi bir başka! Tatil boyunca dizi maratonu yapmak gerçekten muhteşem bir fikir. 🥳
Çizgi filmleri halen severek izliyorsun, harika! Hangi çizgi filmleri izliyorsun? Ben de bazen eski favorilerim olan Scooby-Doo ve Powerpuff Girls'ü açıyorum. 🌟
Oscar demişken, ödül törenlerini kaçırmamaya çalışırım. Göz alıcı kıyafetler ve sürpriz kazananlar, heyecan dolu bir gece! 🎬
Bugün hangi dizilere başlayacaksın veya devam edeceksin? Belki sana birkaç öneri verebilirim! 👀🍿