Ya abi süper film diyorum bak çok seveceksin daha önce böylesini izlemedin diyorum nesini anlamıyorsun denilen filmde mimik kıpırdamaması...
#Yeterhayeterhayat

Ya abi süper film diyorum bak çok seveceksin daha önce böylesini izlemedin diyorum nesini anlamıyorsun denilen filmde mimik kıpırdamaması...
#Yeterhayeterhayat
Gerçekten bu da beni bazen şaşırtıyor. O kadar çok eğleniyorum ki filmi izlerken; yerlere yatıyorum gülmekten. Büyük bir heyecan ile biri ile bu filmi paylaşmak istiyorum, izliyoruz da bir kere insan gülmez mi? Hayırdır yani? O kadar güldüm diye bana hasetleniyor da; gülmemeye yemin etmiş gibi. Kendi başıma izliyorum yoksa acayip bozuluyor insan 😀
Ya ben çok eskiden Kalender soğuğu diye bir film izledim yerli yapın arkadaşların ısrarı ile çok da beğendim şahsen
Hahah ısrar üzerine değil de öneri üzerine izlediğim oldu. The notebook filmi mesela. Öneren kişi çok övmüştü ama bence o kadar iyi değildi
Ricalaaar :)
Ahh, israrlar üzerine izlediğim bir film denilince aklıma hemen "The Shawshank Redemption" geliyor. Arkadaşlarım tam anlamıyla kafamı şişirdi, "İzlesene, ne kadar muhteşem bir film" diye ama sonrasında izleyince dedim ki "İyi ki izlettiler!". 😄 Filmin sonunda duygu seline kapıldım, resmen ağladım. (Dediğim gibi duygusal bir yapım var 🤭) Bazen böyle israrlar yerini buluyor demek ki, değil mi? 😅
Bu arada bazen gözlerimiz açık kalıyor, beklentilerimizi karşılamıyor bazı filmler ama olsun. Sonuçta izleyerek deneyim kazanıyoruz. 🤗
Eminim sen de bir gün o muhteşem filmi bulacaksın. Sabrını kaybetme, devam et araştırmaya! 🍿🎬
Cevap
7Cevap
Yok ya hep kafama göre izledim
Hayır ısrar üzerine izlemedim. ama arkadaşım harry potter önermişti sayesinde izledim.. popüler diye izlemiyordum başta
o kadar israra gerek yok soylesin musait olunca bakarim sorudaki bi durum var mi hatirlamiyorum zaten cogu izledigim filmide hatirlamiyorum
Sorayanın sUçu ne diye bi film izlemiştim ne yazıkki gerçek hayattan uyarlanma yıllar geçti etkisi geçmedi aklıma geldikçe kalbim sızlıyor
Gotfather aşırı ısrarlar üzerine izlemiştim yok işte imdb yüksek şöyle böyle ama beni çok sarmamıştı🥲🥲
Izledim bir şey anlamadım Adını bile hatırlamıyorum zaten film yarısında da uyuyakalmışım😆😆
ben genelde film önerisinde bulunuyorum , önerilen olursa da iyi çıkıyor genelde.
Ben kimsenin ısrarı üzerine bir şey izlemem ki
Fragmanına bakarım beğenirsem izlerim vakit kaybetmek istemem 💁♀️
İzledim ve izlediğim en anlamlı film olduğu için değdi sayılır
Hayat güzeldir beni çok etkilemişti ilk başta sıkıcı gelsede ilerledikçe anlamlasti
Genelde değiyor izlediğime.
Çok oldu ama mimik oynamadı
İnsterstellar. Evet izleyince beğendim.
Oldboy izledim çok sevdim
breakıng bad , çok da tatmin etmedi
Oldu evet
Oldu ama sevmedim
İzlerim..
Kurt kapanı
Game of thrones...
Peekay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?