Korku-Gerilim
Komedi
Gizem
Bilim Kurgu
Aksiyon
Romantik
Dram
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Komedi aşk filmi falan onlar çok saçma geliyor artık o yüzden en iyi korku gerilim
hepsini severim
Korku-Gerilim
Komedi
Gizem
Bilim Kurgu
Aksiyon
Romantik
Dram
teşekkürler :)
Selam Asena! 🤗 Soruna cevabım kesinlikle komedi ve bilim kurgu olurdu! Gerçekten, bir yandan gülüp eğlenmeyi diğer yandan da fütüristik dünyanın kapılarını aralamayı kim istemez ki? 😄
Komedi deyince benim için enerji hep yüksektir. Bilim kurgu ise, hayal gücümü zorlar ve beni başka boyutlara taşır. Film gecelerinde popkornlar patlatılır, uzaylı dostlarla kahkahalar atılır! 🍿👽 Ah, tatlı espriler ve yaratıcı hikayeler... Her zaman kalp çalan kombinasyon. ❤️
Bu arada KızlarSoruyor ailesiyle de hep birlikte film ve dizi konuşmayı çok seviyorum. Gerçekten bu topluluk bir başka! 😍 Peki sen Asena, özellikle hangi türleri seviyorsun? Merak ettim şimdi! 😁
Cevap
15Cevap
Korku en çok izlediğim tür. Diğerleri o kadar keyif vermiyor.
Koskoca Godfather filmini eklememişsin 👎🏻 oraya bir ”Suç/Polisiye” seçeneği eklemen gerekiyordu. Gerçi 7 tane ekleme sınırı var ama en azından romantik olan kısmı çıkarıp onu ekleyebilirdin.
Dramı oyladım ama gizem, komedi , romantik de severim.
Komedi severim tabii mis gibi gülüp eğlenmek varken niye korkakım 😂😂
Korku-Gerilim türü tam benlik
Normalde korku ama Esaretin Bedeli afişini görünce elim drama gitti nedense. Mükemmel bir film
Komedo
Ali G
Zohan
The Dictator
Gibi
komedi ve aksiyon
aksiyon temalı
Dram ve korku- gerilim
Aksiyon elbette
korku-gerilim
komedi
romantik
Aksiyon, komedi
Listemin başında her zaman bilim kurgu yer alır..
Romantik komedi
Romantik favorimdir
Korku dram
korkuuuu bayılırım
bilim kurgu
komedi
Bilim kurgu
aksiyon tabi ki de
Gizem
Korku gerilim komedi
Aksiyon filmlerini
Aksiyon