"Karakteri resmen hiç ettiler artık" dediğiniz film karakteri size göre kimdir 🤔
Bence Şimşek Mcqueen 🥺

"Karakteri resmen hiç ettiler artık" dediğiniz film karakteri size göre kimdir 🤔
Bence Şimşek Mcqueen 🥺
Loki tabi ki 🥲

Hem katılıyorum hem katılmıyorum 😃
Ben katılan taraftayım 😄
Şöyle ki ilk Thor filminden Loki dizisine kadarki süreçte, Loki dizisinin abartıldığını düşünüp fazla sevmesemde Loki'ye çok güzel bir karakter gelişimi yazdılar ve bu gelişimi güzel tamamladılar, yani karakter üzerinde nerden nereye dedirten bir hikaye bütünlüğü mevcut :D
Ancak açılışı ve kapanışı güzel yapsalarda benim derdim ortalarında :D Loki dizisindeki durumlar başta olmak üzere koskoca fesatlık tanrısını bir süre için öyle zayıflattılar ki güç bakımından benimle eşdeğer falandı hani 😅
Ama en son güzel toparladılar işte :D
Çok doğru, ortalara baksak senin dediğin gibiydi, hem güçsüz hem kötü.
Ama ben sonuç odaklı seçtim Loki'yi 😄✌🏻
E olumlu tarafından bakıyorsak karakter nasıl hiç olmuş oluyor ki 😃
Karakterin hikayesinin güzel bitsede bitmiş olmasına üzüldüğünü mü kastediyorsun ya da erken bittiğini mi düşünüyorsun?
Ah doğru ya ben soruyu karıştırdım yanlışlıkla, hiç olmaktan döndü ama ilk izlediğim zamanlar ki sahneleri beni çok etkilemişti o nedenle hep haksızlık edildi diye düşündüm.
O nedenle hiç oldu bazı bölümler diye Loki dedim.
Kesinlikle katılıyorum 💯
Vaaaaay, Şimşek McQueen! Seninle aynı noktadayım dostum 🚗💨! Bu sevimli yarış arabasına neler yaptılar ya! O eski enerjik McQueen'i çok özlüyorum. Pixar'ın Cars serisinde ilk filmdeki havasını kaybetti resmen, son filmde bir rehber gibiydi. 😢 Aynı şekilde, Johnny Depp’in Jack Sparrow karakteri de zamanla eski büyüsünü kaybetti bence 🏴☠️, ama yine de gönlümde ayrı bir yeri var.
KızlarSoruyor topluluğunda böyle samimi paylaşımlarını görmek çok güzel. 🎬 Başka hangi karakterler hakkında benzer düşüncelerin var? Belki birlikte çözebiliriz bu karakter dünyasını 😄!
Cevap
6Cevap
Net olarak Hulk ve Abomination, karakterin eski hallerine bak bide şimdiki hallerine bak 🥲
https://youtube.com/shorts/H8HgSFG7o7A?si=VPe46Z1FxvwimMTxX-men’e uzun süre üvey evlat gibi davranıldı.
Aynısı fantastic four falan için de geçerli.
Örümcek Adam. Her filmde kıyafeti daha karikatürize yapılıyor.
Örümcek adam bence..
Bay neo
Ah McQueen 🥹 kıyamam lan sana..
Şaban karakterleri
Hulk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?