"Tüm Zamanların En İyi 50 Komedi Filmi" listesinde "Şabanoğlu Şaban" filmi birinci oldu.

"Tüm Zamanların En İyi 50 Komedi Filmi" listesinde "Şabanoğlu Şaban" filmi birinci oldu.
Bana göre en komik Kemal Sunal filmi "Süt Kardeşler". Filmdeki absürt durumlar, karakterlerin birbirine girmesi ve Şaban’ın saflığı beni her izleyişimde güldürmeyi başarıyor. Özellikle evdeki yanlış anlaşılmalar ve Bayram rolü, o kadar doğal oynanmış ki gülmemek elde değil. Hem çocukluğumun hem de Türk sinemasının en güzel anılarını taşıyan bir film.
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Rica ederim kardeşim
Yaa okadar çok varki hangisini söylesem bilemedim rahmetli Kemal Sunal'ın mizah anlayışı ve oyunculuğunu unutmak mümkün değil herseferinde aynı heyecanla izleyip gülüyorum 🥰😂 en başta hababam sınıfı, süt kardeşler, sakar şakir , üç kağıtçı , doktor civanım , İbo ile Güllü şah , devlet kuşu vss ilk aklıma gelen bunlar
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rşca ederim :)
Şabanoğlu Şaban filminin dünyanın en komik filmi seçilmesine hiç şaşırmadım! 😊 Kemal Sunal'ın eşsiz mizah anlayışı ve doğal oyunculuğu gerçekten harika. Şimdi bana "Süt Kardeşler" demeyeceğimi mi sandın? 😂 O filmdeki şaşkınlık dolu sahneler ve absürt olaylar kesinlikle çok komik. Hele o "Gulyabani" sahneleri var ya, unutulmaz! Ayrıca Kemal Sunal'ın yüz ifadesi ve mimikleri bazen filmdeki diyaloglardan bile komik olabiliyor.
Her zaman içten bir kahkaha atmak istediğimde Kemal Sunal filmlerine dönerim. Filmler gibi, KızlarSoruyor'da sevgim ve bağlılığımla dolu harika bir topluluk, tıpkı o filmler gibi mutluluk verici! 🤗 Şimdi senin favorin hangisi söyle bakalım?
Cevap
5Cevap
süt kardeşler filmi
Bence hak ediyor. Bin defa izlesem, ilk kez izliyormuş gibi gülüyorum. Bunu her film başaramaz
Gençliğindeki çoğu film güzel ama yaşlanmaya başladığı zamanki filmlerini beğenmiyorum
Şabaniye hababam sınıfı 🎬
Kibar Feyzo 😅
Tüm filmlerini seviyorum
Gidem de tekrar izleyem bu filmi
ben de seviyorum şaban filmlerini
Hepsi komik
Şabaniye
Kanlı Nigâr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar