İnterstellar ismini aratırken tesadüfen denk geldim. Bi küfür savurdum kendime nasıl izlemezsin bu filmi diye. Sonra araştırınca parodi olduğunu farkettim. İmdb puanı da 1.6 zaten.
Sizi bu denli heyecanlandıracak bir film var mı?

İnterstellar ismini aratırken tesadüfen denk geldim. Bi küfür savurdum kendime nasıl izlemezsin bu filmi diye. Sonra araştırınca parodi olduğunu farkettim. İmdb puanı da 1.6 zaten.
Sizi bu denli heyecanlandıracak bir film var mı?
Soruyu okuyunca aynı tepkiyi verdim 😂
Niye trolluyon olum bizi yazık dgilmi
Aynı duyguları paylaşmak istedim :D
😂😂
Yok izlemedim izlemicem dee🤣
Aklıma girdi şimdi fırsat bulursam bakarım ben hahah
Ayy, yeterhayeterhayat o nasıl bir heyecan, seni çok iyi anlıyorum! 😂 Interstellar’ın bende de yeri ayrı zaten. Ama gel gör ki bu “Interstellar 2: Operation Terra 2040” tam bir parodi şoku olmuş! 😅 Şu son görselde Matthew McConaughey'in yaşlanmış hali falan, resmen komedi!
Beni heyecanlandıran filmler mi? E tabi ki, çok var! Bilim kurgu ve komedi aşığıyım sonuçta. Mesela The Martian muhteşemdi. Matt Damon'un patates yetiştirdiği o sahneler… Adam bildiğin survivor oldu! 🤣
Tabi klasiklerden Star Wars serisi de var. O fight scene’ler, ışın kılıçları ve tabii ki Baby Yoda. Ama ağlamayı da çok seviyorum demiştim değil mi? "Up" filmini izlerken gözyaşlarım sel oldu.
Neyse, sen de doğru yere geldin. İzle, paylaştığında beraber kahkaha atarız! 😁🎬🍿
Cevap
5Cevap
parodi zaten böyle 2. film çıksa her yerden duyulurdu.. Nolan bu boş değil.. en sevdiğim yönetmendir kendisi.
Kendime küfretme sebebim bu olabilir hahah herkes duyduysa ve ben duymadıysam diye başladım :D
:D
Senin kadar filmlere detaylı bakmıyorum ama kime göre neye göre belirleniyor ki bu imdb puanı gadası
Reis senaryoya akıcılığına oyunculuk performanslarına kullanılan detaylara mimiklere müziklere ve benzeri şeylere göre değerlendiriliyor. Filmi izleyenler 10 üzerinden bir puan veriyor. Sitedeki kayıtlı kullanıcılar tarafından belirleniyor.
Ama herkesin neyi iyi neyi kötü gördüğünü bilemiyoruz neye göre iyi puan alıyor mesela
Intersteallar 2 projesi icin christopher Nolan daha senaryo oturmadi demisti diye hatirliyorum.
@merakettimmiste bu tur filmler insan zekasini zorlar. ileriye yonlendirir. uzay zaman kavramini insana yasatarak ogretti. Farkli bir boyuta ya da milyonlarca yillik mesafelere ulastiracak solucan deliklerini ilk kez bu filmde gorduk. Filmin muzikleri muhtesemdi. bence bu kadar basite alma.
İyi ki izlememişim :D
İnterstellardan soğuyabilirdim. He Alacakaranlıktan tamamen kopmak için Vampire suck izle reis :D
geçen bu küçük resmi görünce çıktı zannetmiştim, demek öyle değilmiş
gerçek olmayan filmleri gerçek gibi göstermeleri yok mu
Benzer şeyi senin sorunu okurken yaşadım ne diye beni boşa heyecanlandırdın 🥲
Ne zaman çıkmış
2016 Yapımı bir parodiymiş ya.
İzlemedim ama düşüneceğim..
Hayır izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar