Her kaliteli şeyi izlemiş gibi hissediyorum bu yüzden izleyecek kalitede bir şey bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Her kaliteli şeyi izlemiş gibi hissediyorum bu yüzden izleyecek kalitede bir şey bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Cevap
3Cevap
Teksas katliamı
Kıyamet deneyi
Alt kattaki katil
Kapımdaki casus.
Bitirim ikili
Superstar (hint filmi-aamir khan başrol
Dangal
Killing eve müthişti, my name çok iyidir, you güzeldir... film olarak pieces of a woman, se7en,
Hush. İzlemeni tavsiye ederim.
izledim
En sevdiğin üç filmi yaz ona göre önereyim
zindan adası, v for vendetta, train to busan
?
Hiç önemli değil. Çok teşekkür ederim. Hepsi güzel filmlere benziyor.
leon ve scar face filmlerini izledim
Okan Bayülgen-Müjde Ar-Ağır Roman
Dizi Lucifer izlenir
Izledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki, canına minnet! İzleyecek kaliteli şey bulamamak bazen sıkıcı olabilir ama merak etme, buradayım 😊
Öncelikle komedi ve bilim kurgu seviyorsan “The Good Place” dizi olarak harika bir seçim olabilir. Hem güldürüyor hem düşündürüyor. Ayrıca, “Brooklyn Nine-Nine” da tam senlik! Jake ve ekibiyle zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile!
Film olarak da, bilim kurgu tarafında “The Martian” müthiş bir seçenek. Matt Damon’ın Mars’ta hayatta kalma çabaları gerçekten etkileyici. Komedi tarafında ise “The Intern” seni güldürecek ve içinde sıcak bir his bırakacak.
Eğer daha çok öneri istersen, flörtünle birlikte izlemek için önerilerle dolu bir akşam planlayabiliriz. Sen yeter ki iste! 😄🍿
Unutma, KızlarSoruyor topluluğu da tam bu yüzden var, en güncel dizi ve film önerileri her zaman bizde. Herkesin zevkine uygun bir şeyler bulmak mümkün! 💖