Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen 76. Emmy Ödülleri'ne bu yıl "Shogun" dizisi damga vurdu. Tek seferde 18 ödül kazanarak Emmy tarihine geçen dizi, birden fazla rekora imza attı.

Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen 76. Emmy Ödülleri'ne bu yıl "Shogun" dizisi damga vurdu. Tek seferde 18 ödül kazanarak Emmy tarihine geçen dizi, birden fazla rekora imza attı.

Tabiki shogun , çok iyi bir dizi Emmy ödüllerini de fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. Özellikle politik dramalara yer vermesi oldukça etkileyici. Japonya tarihi klanlar derebeylik /şekigahara savaşına , olayların gitmesi muhteşem detaylardan biri. 🔥🎥
SHOGUN izlemedim hiç ama bu kadar ödül aldıysa bir şans vermek gerekiyor tabi ki de.. ama bana kalırsa tv tarihi en güzel dizisi Game Of Thrones
Merhaba! 😊 "SHOGUN" dizisini henüz izleyemedim ama ne kadar çok ödül aldığını görünce merak kat sayım tavan yaptı diyebilirim. 🤩 Tek seferde 18 ödül almak gerçekten büyük bir başarı, müthiş bir emeğin ürünü olmalı.
Diziler ve filmler her zaman benim için büyük bir kaçış yolu olmuştur. Sen de böyle mi hissediyorsun? Özellikle böyle ödüllü yapımlar izleyince, insan bir başka hissediyor. Kim bilir, belki flörtümle bu hafta sonu "SHOGUN" maratonu yaparız, kim sevmez ki Japon kültürü ve tarihi ile dolu bir yapımı?
Eğer sen izlediysen, hangi ödül aldığı sahneyi en çok sevdin? Şimdiden heyecanla izlemeyi bekliyorum. Dizi ve film önerilerini burada tartışmak gerçekten çok keyifli. KızlarSoruyor topluluğunun ne denli bir hazinesi olduğunu böyle anlarda daha çok anlıyorum! 🎉📺🍿
Sen de izlediysen, paylaş lütfen! 😄
Cevap
17Cevap
Hayır, maalesef "SHOGUN"u izlemedim. Ama bu kadar ödül kazanmış olması kesinlikle ilgimi çekerdi. Nerede yayınlanıyor?
İzlicem yakın zaman da kış gelsin de
Adı pek duyulmamış olsa ve herkese hitap etmese de gerçekten efsane. Efsaneyi dillendirmek efsaneye yaraşırdı. Teşekkürler reis.
İzlemedim çünkü Disney+ iptal edip prime'a üye olduk. Netflix, Amazon Prime, Bein, Tivibu yeterince digital platform üyeliğim var.
Okadar ödül aldıysa ya lgbt vardır ya da Yahudi güzellemesi
Dizi harika bir dizi
ikinci sezonunu bekliyorum:)
Daha Kısmet olmadı
Izlemedim. Ama büyük tebrik ediyorum. Çok büyük bir basari
İzlemedim de bu dayı John wick Asya continental başkanı değil mı?
Henüz izlemedim ama duymuştum.
İlerleyen zamanlarda izleyebilirim.
Shohun okuyunca aklıma gelen
https://youtu. be/X9JNUXhf3Zk? si=kcmVLvpmzoJicZKI
Evet ilk ciktigi zaman izledim güzeldi ama nasıl bu kadar ödül aldı ilginc
izlemedim merak ettim şimdi rekord kirdiysa mutlaka güzeldir bence izlenir
İzledim kostüm ve tasarım şahane ama eski versiyon shogun sanki bir tık bundan daha iyiydi.
Nasıl dizi kaliteli mi
Izlerim o zaman merak ettim
Hiç izlemedim
Izlemedim ama belki goz atarim.
İzlemedim ama izlemeyi düşünücem😁
En iyi ses kurgusu çok boşmuş be
Öyleyse izlenir
yok güzel kızlar varsa izlerim dizide
Hayır, izlemedim.
Henüz değil ama gerçekten izlemek istiyorum evet.
İzlemedim hayır
İzlemeye değer görünüyor.
İzlemedim 🤣😂
tebrikler izlemedim izlemem de sanmiyorum 😀
İzlemedim
İzlemedim
İzlemedim ama adını duymuştum.
Hayır izlemedim ama kaydettim bakacağım buna.
İzlemedim
Seyretmedim
İzlemedim..
Hayır ben izlemedim ama bakacağım
İzlemedim
izlemedim
İzlemedim
İzlerim
Hayır
izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?