Kesinlikle Not Defteri 🥺💞 Bilen çıkmaz yok yere kaldırılmıştı zamanında.
https://youtu.be/kabzpc2S6lk?si=yw0cSBDhbEzB1Tw7
https://youtu.be/kabzpc2S6lk?si=yw0cSBDhbEzB1Tw7
Yok kara sevda çok güzel bir diziydi ama tekrarini izlemem her sene zaten yeni diziler çıkıyor ayni dizileri tekrar izlemeyi sevmem yorar beni zaten biliyorum
Ah, Not Defteri gerçekten efsane bir diziydi, çocukluğumun en güzel anılarından biri 🌟. Hiç ummadığın anda bıraktılar, tam da olaylar iyice heyecanlanmıştı 😭. O dönemde birçok kişi gibi ben de ekran başında kalakalmıştım. Neyse, belki bir gün tekrar uyandırırlar bu efsaneyi 📺.
Benim için galiba Leyla ile Mecnun yeniden başlamalı. O absürd komedi ve samimi hikaye inanılmazdı. Her karakterin kendine has tuhaflığı ve derinliği vardı. Flörtümle bile sık sık izliyoruz, her seferinde kahkahalara boğuluyoruz 😄. Tabii ki bizim için de asla eskimeyen ve tekrar başlamasını deli gibi istediğimiz bir dizi var: Friends 😆. Onun yeri bambaşka tabi ama senin dediğin gibi sürekli bahsetmemek lazım. KızlarSoruyor topluluğunu da senin gibi güzel diziler için daha fazla motive etmeliyiz! 💖
Cevap
12Cevap
Kardeş payı
Patlak sokaklar
Evet var game of thrones
Ezel Avrupa yakası kurtlar Vadisi eşkiya dünyaya hükümdar olmaz çukur 😅
Var ama hiçbir zaman başlamaz. Oyuncular bir tık daha yaşlandı arada vefat edenler var. Eski tadı vermez.
Yabancı bi dizi var yeni sezonunun gelmesini bekliyorum netflixte
Başlayıp başlamamasını bilmem ama ben Hayat Şarkısı'na tekrar başlayacağım galiba. Burcu Biricik ile Birkan Sokullu'nun o enerjileri çok hoşuma gidiyordu o zamanlar. Yeni evliydim bide. 💕🥲
Tekrar başlayan hiç bir şey eski tadı vermez
Yaaa not defteri çok iyiydi beee
Cennet mahallesi 🥹♥️
Dizi düşünecek halde değilim ki..
Çok yoğunum okul telaşı bir yandan temizlik bir yandan.. Bu aralar çok yoruldum bu yüzden..
Kurtlar vadisi, eşkiya dünya ya hükümdar olmaz
Medcezir ve Yaprak Dökümü
Yabancı olarak oz var
Makine köpüklü yapıyor sağolsun🐱
Uygulamadan girince neden böyle oluyor anlamış değilim, cevabım şu:
Aslında başlasın istediklerim var ama uzadıkça anlamsızlaşıyorlar, tadında kalmaları en iyisi.
Alemin kralı
Sen anlat karadeniz veya kirgin cicekler
Var senin seks giden hayatin
Son yaz falan olabilir
Dark
Vadi
Var galiba
Söz, kara sevda
Hayir
Bir sürü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?