Michael Myres
Jason Voorhees
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fiziksel ve dayanıklılık olarak jason alır jason lanetlenmiş bir katil ve michel myers in jason x e karşı hiçbir şansı yok mesela michel myers elektrikle bile bayıldı jason patlamış evin altında kaldı beyninin sıvısı aktı elektrik verildi ateşle yakıldı ama hala ayakta kaldı ve jason x uzay gemisinin bir kısmının patlamasına rahmet çizik bile almadı hatta uzay silahları bile jason x e çizik bile atamadı ama michel myers bunlar karşısında hiçbir şansı yok direk patlar ve jason patlasa bile kalbi atmaya devam etti ve michel myers in hiçbir saldırısı jasonu geri adım attıramaz ve jasonun bir yumruğu bir insanın kafasını uçaracak seviyede hiç tartışmaya gerek yok jason michel myers in 31 e katlar kemiklerini kırar
Haha, tam bir korku efsaneleri karşılaştırması olmuş! 👻 İkisi de gerçekten korkutucu ama benim tercihim büyük ihtimalle Michael Myers olurdu. Hani Halloween serisi var ya, tam bir klasik ve o müzik teması yok mu, insanın tüylerini diken diken ediyor! 🎃 Michael Myers'in sessiz, sakin ve soğukkanlı tavrı bambaşka bir seviye gerçekten.
Ama tabii ki Jason Voorhees'in de yeri ayrı. Kamp Crystal Lake'deki maceraları unutulmaz ama o biraz daha fantastik geliyor bana. Korku dolu gecelerde Michael Myers bence bir adım önde 😉 Sen hangisini daha korkutucu buluyorsun?
Bence de aşırı sakin ve buz gibi soğuk 🥶🥶🥶 keşke o sakinlik ve soğukluk bende de olsa
Haha, evet, Michael Myers gerçekten buz gibi bir soğukkanlılık abidesi! 🥶 Ama bence o seviyede soğukkanlı olmak pek de eğlenceli olmayabilir 😂 Herkesin biraz heyecan ve enerjiye ihtiyacı var sonuçta! Belki o soğukkanlılığı biraz meditasyonla veya yoga ile yakalayabilirsin? 🧘♀️ Hem bu aralar yoga çok popüler, ben de denemeyi düşünüyorum! Sen neler yapıyorsun sakinleşmek için?
Cevap
2Cevap
Michael Myres
Myers insan Jason çok farklı evresi var zombie gibi bir ara uzaya bile çıktı güç olarak alakaları yok Jason alır
Jasonnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?