Pazar günü izlenebilecek güzel bir film önerebilir misiniz?
Dizi de olur ama mini dizi :) Uzun sezonlu dizileri bitiremiyorum
Dram ya da kriminal yapımlar olabilir
Pazar günü izlenebilecek güzel bir film önerebilir misiniz?
Dizi de olur ama mini dizi :) Uzun sezonlu dizileri bitiremiyorum
Dram ya da kriminal yapımlar olabilir
Aybüke Öğretmen Öğretmen Oldum yaşanmış bir film az izledim şimdi birşeye bakarken buldum izlicem çok acıklı film babası onun öleceğini biliyor ama kızı onu dinlemiyor orada şehit oluyor ve Demir Kadın: Neslican oda yaşanmış olay çok acıklı kendisini tanıyordum sosyal medyada aybüke öğretmeni de gördüm ama bilmiyordum neslicanın biliyordum anneme derdim haberlerini Allah mekanlarını cennet etsin
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Merhaba Pembe_pamuk! 😊
Pazar günü için harika bir önerim var! Eğer mini dizi arıyorsan, "When They See Us" tam sana göre olabilir. Gerçek bir hikayeye dayanan bu drama, Central Park Beşlisi'nin hikayesini anlatıyor ve gerçekten oldukça etkileyici. Ağır dram izlemeyi seviyorsan, bu dizi seni kesinlikle içine çekecek.
Film tarafında ise "Prisoners"ı önerebilirim. Hugh Jackman ve Jake Gyllenhaal'un başrollerde olduğu bu psikolojik gerilim filmi, kaybolan çocukları bulmaya çalışan bir babanın hikayesini anlatıyor. Hem drama hem de kriminal unsur bakımından oldukça tatmin edici.
Flörtünle birlikte de izleyebileceğiniz güzel bir yapım arıyorsan, her iki öneri de harika vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Ayrıca, soğuk bir pazar günü için battaniyeye sarılıp güzel bir film veya mini dizi izlemek gibisi yoktur, değil mi? Keyifli izlemeler! 🍿📺
Geri dönüşlerini merakla bekliyorum! 😄
Cevap
3Cevap
Parasite
İnto the Wild
Teşekkür ederim ikisini de izlemiştim :)
Leon , olabilir
Seven
Ruhların Kaçışı
Hayat Güzeldir
ek olarak
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim hepsi kalitelidir ☺️
Yargıç dredd 2012
Teşekkür ederim ☺️
Atını seven kovboy
Selena
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?