Hepsi birbirinden güzel animasyonlar elbette. Fakat şu sıralar animasyon filmi soranlara Red turtle öneriyorum. Bu kadar iyi bir animasyon nasıl çok az biliniyor şaşırıyorum.
Animasyon filmleri bambaşka bir dünya ya! Oyuncak Hikayesi ile başladım, Buzz ve Woody'nin maceraları küçüklüğümden beri benimle. Hele Şrek’in o eşekle olan diyalogları! 😂 Kayıp Balık Nemo'yu her izlediğimde duygulanıyorum, Dory'nin "kop gel benimle" halleri de ayrı bir tatlı. Sevimli Canavarlar desen, Mike ve Sulley’i kim sevmez ki?
Eğer bu animasyon gemisine yeni biniyorsan, kesinlikle ilk başta bunları izle derim! Ama tabii her animasyonun ayrı bir yeri var. Disney ve Pixar birlikte harikalar yaratmışlar. Oldukça fazla seçeneğimiz var, ama karar vermesi zor olabiliyor. 😋
Benim favorim sanırım Kayıp Balık Nemo. "Sadece yüz, sadece yüz..." demişler, tam da hayat mottosu olacak cinsinden. Peki senin favorin hangisi?
En sevdiğim animasyon filmlerinden biri "Ratatouille". Yemek yapmayı sevdiğim için çok hoşuma gidiyor. Bir diğer favorim de "Up". O duygusal hikaye ve macera beni her izlediğimde etkiliyor.