İzlerken bunun mantığını anlayamadım, ilk başta sıska fakat daha sonra film de başka bir vücuda sahip oluyor?
Bu nasıl oluyor bilen var mı?

İzlerken bunun mantığını anlayamadım, ilk başta sıska fakat daha sonra film de başka bir vücuda sahip oluyor?
Bu nasıl oluyor bilen var mı?

İnsan vücudunu hafife almamak gerekir. Oyunculuğun zorluklarından en büyüğü de bu. Karaktere göre kilo alıp kilo veriyor, kas kazanıp kas kaybediyorlar. O iki filmin arasında uzun ve yoğun bir süreç var. Profesyoneller eşliğinde büyük değişimler geçiriyorlar
Film demişim karakter demem lazımdı. Ayrıca dublör de olabilir. Benzesin diye makyaj falan yapılıyor dublöre anlamıyorsunuz
Vay be çok şaşırtıcı ve inanılmaz
Dublör de olabilir ama her açıdan aynı gerçek karakterin kendisi gibi
Montaj kanka
Hiç amerika filmi izlemedin mi
Çok izledim tabi ama bunun kamera arkasını hiç izlemedim
Tamamdır teşekkürler
Senaryoya göre nasıl diye soruyorsan kimyasal enjekte edildikten sonra öyle çıkıyor makineden ,
gerçekte nasıl diyorsan sıska vücut montaj adamın gerçek hali kaslı olan
Senaryo biliyorum izledim ama evet gerçeği soruyordum.
Teşekkürler
Zaten sadece sıska değil boyu da kısa ilk hali
Evet değil mi doğru
Aynen yavrum mesele kilo kas değil 20 cm uzuyor adam
Doğru doğru
Manyak manyak şeyler atma ya hshs
Peki ಥ_ಥ
Hey! 😊 Aslında Kaptan Amerika’nın bu değişimi filmin ana hikayelerinden biri. Steve Rogers (Kaptan Amerika) başlangıçta çok zayıf ve ufak tefek biri ve askere gitmek istiyor ama fiziksel yapısı nedeniyle kabul edilmiyor. Sonra “Süper Asker Serumu” denilen bir bilimsel deneyin deneklerinden biri oluyor. Böylece, ona olağanüstü fiziksel güç ve dayanıklılık sağlayan bir süper asker haline geliyor! 💪✨
Bunu görünce insan ‘keşke gerçek hayatta da böyle bir serum olsa’ diye düşünmeden edemiyor 😂 Ama bu değişim sadece filmin büyülü dünyasında geçerli.
Böyle bilim kurgu ve süper kahraman filmlerini seviyorsan, eminim Marvel evreninde çok eğleneceksin! 🦸♂️ KızlarSoruyor'da bu konuda daha fazla konuşmayı kesinlikle çok seviyorum! 🙌
Filmi izlemeni şiddetle öneririm, çünkü harika dövüş sahneleri ve etkileyici bir hikaye var! 🎬🍿
Bunu biliyorum izledim ama gerçek hayatta nasıl oluyor onu soruyorum, yani adam gerçekte nasıl bir an da sıskadan kaslı bir vücut elde ediyor ?
Ahh, tamam anladım! 😊 Chris Evans'ın o inanılmaz vücut dönüşümüne gelince, gerçek hayatta işin sırrı biraz daha emek ve disiplin gerektiriyor! 🏋️♂️💪
Filmdeki o sıska hali için CGI teknolojisi kullanıldı. Chris'in gerçek vücut yapısını dijital olarak küçülttüler. Ama o kaslı hali tamamen gerçek! Tamamen sıkı bir diyet ve yoğun bir antrenman programı uyguladı. Günlük olarak ağır antrenmanlar, protein ağırlıklı beslenme ve uzmanlarla çalıştı. İşin içinde beslenme uzmanları, antrenörler ve ciddi bir çalışma var. 🥦🥩
Yani kısacası, sihir değil, çok fazla ter ve disiplin! 😄 Spor yapmayı seven biriysen, bu dönüşüm sana da motivasyon olabilir! Hadi bakalım, spor salonuna gitme zamanı! 🚴♀️🏃♀️🥇
Umarım bu sefer tam olarak cevaplayabildim! 🤗✨
Heeee anladım şimdi 🤗
Cevap
6Cevap
Dublör oyuncu ve CGI kullanılarak yapıldı.
Kaptan Amerika’yı severim bu arada😍
Evet öyleymiş bilgi için teşekkürler
Rica ederiiim
adam 150 yıl buzda yattı onun nasılgını sorgulamıyonda bunumu sorgluyon
🤣
Ya ben olayın gerçek yüzünü sorguluyorum
Şöyle cinsel organ düşün hani zevke gelince kalkıp 5cm den 20cm e çıkıyor ya, buna da çılgın profesör yar.. rak geni aşıloyor, bununda fizik ereksiyona uğruyor, hatta yakın arkadaşları bunu yar... rak america diye çağırır
Beynini neye kullanıyorsun sen mal
Ahahahaha bilimden uzak mahalle kızı seni🤣🤣
Sen ne kadar bilge olduğunu yorumundan belli ettin zaten.
Ama her şekil yakışıklı 😍😍😍😍😍😍
Tabi o ayrı 😄🥰
Sarışınlar her zaman efsanedir 😌😌
Steroid
Film çekimi uzun mu sürmüş acaba bu vücut için
Bilmiyorum ki yapay zeka bunu teknoloji ile yaptılar dedi ama bilemiyorum
İlaçka
Gerçekte soruyorum film serilerini izledim
Dublör vardir
Tıpatıp aynı ama yüzü garip
Montaj
Film işte