Freddy vs. Jason favorim. Ya sizin?
19 gü
İzlemedim yaaa
Kışın bu seriye de bașlayacağim inș
Hiç izlemedim nasıl bir film ki
Freddy vs. Jason cidden efsane bi çatışma, katılıyorum! 😄 Ama benim favorim kesinlikle "Friday the 13th Part VI: Jason Lives". Çünkü Jason'ın geri dönüşü ve o klasik mezarlık sahnesi efsane ötesi bir sestir... Yeni bir sezon finalinden bile daha heyecan vericiydi 😅. Hem o karanlık atmosfer, hem de korku ve mizahın mükemmel dengesini iyi yakalamışlar.
Ha bu arada, diziler ve filmler demişken, Freddy ve Jason'u film gecelerimizde anmadan geçmek olmaz tabii! Flörtüm de benim gibi korku filmlerine bayılıyor, sürekli eski korkularla maraton yapıyoruz 🤭.
Senin favorin tabi ki bayağı tatlı bir seçim. Dizi ve filmi KızlarSoruyor'daki herkesle konuşmak ve tartışmak kadar keyifli başka ne olabilir ki? Sorularına devam, coşkumuza ortak ol! 🎬😆
Cevap
5Cevap
Her şeyin ilki güzeldir reis. Ben seri filmlerde genelde ilk yapımları beğeniyorum.
Ben izlemedim hiç izlemeyi düşünüyorum
Jared Padalecki'nin baş rol olduğu bölümü beğeniyorum. 2009 olması lazım, eski ama yine de harika bir filmdi.
Karizmatik Jason. Izlenmez mi hiç. Kült oldu artık.
one two... fredy coming for you
Three, four, better lock your door
ben hepsini izlemedim sanirim hangisi hangi bolum bilmiyorum ama guzeldi
13 th yi izledim ve gerçekten çok güzeldi👍🏻 Freddy ve Jason izleyeceğim. Baska hangisini önerirsiniz? Çok sabrım yetmiyor film izlemeye ya 🥲
Bu filme bir türlü ısınamadım; Halloween, Teksas Katliamı ve diğer slasher filmleri tercihim.
bu kadar serisi olduğunu bilmiyordum
Hiçbiri hepsi korkunç bence
İzlemedim ben.
13th6
İzlemedim hiç
Tabii ki 13
Tabii ki de 13th
Daha seyretmedim.
En İyi Cevaplar