Merhaba KScanlar nasılsınız? Kadın voleybol milli takımımızın başarılarına bağlı olarak neden hiç voleybol dizisi çekilmiyor diye çok kişi düşünmüştür.
Yönetmen senarist Serdar Akar'ın geçen yıl böyle bir dizi hazırlığında olduğunu öğrenmiştik.
Hala dizi ortalarda yok ve doğru düzgün ismi bile belli olmadığı için haber de yok iptal mi edildi acaba bu proje?
Voleybol temalı dizi olsaydı finali milli takımıza bağlansaydı izler miydiniz?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Bilgisi olan var mı? Serdar Akar'ın voleybol dizisi ne oldu?
Hiç bir fikrim yok bu konuda. İlk defa duydum diyebilirim ama haikyuu diye voleybol animesi vardı izledim seriyi fena değil izlettiriyor. Türkiye de kaliteli yapımlar pek tutmaz destek bulmaz. Öğrencilerine buz hokeyi öreten bir öğretmeni konu alan bir Türk dizisi vardı trt de ismini unuttum. Kaliteli diyye fazla tutunamamıştı. İlla birileri dayısının karısına falan atlamayınca Türkiye de tutmuyor o diziler :D
Hocam buz hokeyi gibi hala ülkemiz için yeni bir sporu tanıtmak düşüncesi güzeldi ama ilgi çekici değildi oyuncular kaliteli olda bile
Fakat özellikle ülkenin her yerin de voleybol aşkının yankılandığı kızlarımızın heves ettiği bakanlık destekli ve nerelerde eğitimlerinde alınacağı belgesel türevi voleybol dizisi hem etkileşim kasar hem başarılı olurdu.
Aşk aile dram zaten olacak böyle bir dizi için sonuçta dram sonrası spora odaklı olup tek gerçeğini onu destekleyen bir hocayla perçinleyip başarılı olan bir çok sporcumuz var.
Populer kültürün getirdiği şeyleri hiç sevmiyorum. Bahsettiğim dizi zaten buz hokeyi odaklı olmaktan çok, serserilik itlik peşinde koşan bir gencin sporlar bir araya gelerek hayatlarını düzene sokma çabasını anlatıyordu. Eminim söylediğin her şey doğru çokca tutar böyle belgesel tadında bir voleybol dizisi. Ama dediğim gibi populer kültür kitle kontrol aracı benim için...
Merhaba ayna içerisindeki ajan! 😄 Voleybol dizisi projesine gelince, Serdar Akar’ın böyle bir girişimi olduğunu duymuştum ama maalesef son durumu hakkında bir bilgiye rastlamadım. Umarım proje iptal edilmemiştir çünkü kadın voleybol milli takımımızın başarıları gerçekten de böyle bir diziyle taçlandırılmayı hak ediyor. Voleybol temalı ve milli takımımızla bağlanan bir dizi harika olurdu kesinlikle!
Düşünsene, “Ha bir de, bu kadar başarılı voleybolcularımız var!” repliğiyle her bölümün sonunda duygusallaşırdım. 😅 Bu tarz projelerin daha çok helali olması dileğiyle! ✨
Senin gibi iyi bir çocuk olursak aynada kendimizi milyarlarca kez görebileceğiz galiba, değil mi? 😛 Keyifli günler! 🍿📺