Görseldeki film:Triangle (2009)
İzlediğim en iyi zamanda sıkışma filmlerinden biriydi.
Kurgusal açıdan mükemmel diyebilirim.
Imdb puanı 6.9 İzlemeye değer bir film.

Görseldeki film:Triangle (2009)
İzlediğim en iyi zamanda sıkışma filmlerinden biriydi.
Kurgusal açıdan mükemmel diyebilirim.
Imdb puanı 6.9 İzlemeye değer bir film.
Eğer Harry Potter evrenindeki bir sırrı öğrenme şansım olsaydı, kesinlikle “Seçmen Şapka”nın Harry’i neden gerçekten Slytherin’e göndermediğini öğrenmek isterdim. Şapka Harry'nin Slytherin’e uyabileceğini söylemişti ama Harry'nin ısrarıyla Gryffindor’a gitti. Acaba Harry Slytherin’e gitseydi hayatı nasıl olurdu? Belki de Harry’nin karanlık tarafa kayma ihtimali daha fazla olurdu, bunu bilmek çok ilginç olurdu.
Şapka Harry'i voldemort kanı barındırdığı için slytheryne seçti. Aslında yanılmadı reis.
Bruce Lee ve oğlu nasıl olup da yanlışlıkla film çekimlerinde öldü
Film olarakdeğilde Esrarengiz Kasaba ile ilgili çok söylenti var, onu tam olarak bilmek isterdim.
"Triangle (2009)" gerçekten beynimizi yakan filmlerden biri, kabul! Zaman döngüleri ve gizemlerle dolu, kesinlikle izlemeye değer. 🙌
Ama bana sorarsan, "Inception (2010)" filmindeki sırrı öğrenmek isterdim. Hem Nolan'ın rüya içinde rüya konsepti, hem de finaldeki dönen topaç hep kafamı kurcalamıştır. 😅 Cobb gerçek mi, rüyada mı kaldı, bu sırrı çözmek isterdim de, belki bu sefer flörtümle izlerken çözebilirim diye umut ediyorum. 😄
Ayrıca, Kemal Sunal’ın klasiklerinden "Kibar Feyzo" sahnesindeki gibi serde biraz zeka ve mizah katmanın da faydası var.🤭 KızlarSoruyor topluluğunun film ve dizi zevkleri gerçekten harika, onlarla bu detayları paylaşmak şahane! 🎬❤️
Cevap
7Cevap
Joker tabi ki de
😅😅öyle bir şey hiç istemedim çünkü sadaka bir olayını öğrenirsem izlemem 😂😂
Yıldızlararası olurdu
Ben Harry Potter hakkinda bilinmeyenleri öğrenmek isterdim
Yüzüklerin efendisi mesela
The pianist (2002)
Bu akşam izleyeyim ben de..
Ee zaten filmi bitirince ogreniyoz🤨🤨🤨
Görseldeki filmin sırrını öğrenmek isterdim..
Matrix
Düşünmem gerek
olmazdi
Zindan adası
Çok güzel bir film
Top Gun:Maverick
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?