Genellikle yapımları beğenmem için tatmin edici bir final gerekiyor. Miss mutlu final olacaksa eksik öğeleri olmamalı tam mutluluk hissini vermeli. Kötü finalse yine aynı şekilde beni üzmeli. Özelikle ters köşe finallere ayrı bir hayranlığım da olduğu söylenebilir
Başrolün de sonunu bulduğu filmler daha çok cezbediyor beni. Sonuçta hepimiz bu hayatın içinde kendi dünyamızın başrol oyuncularıyız. Ve bir gün son olacak. Bana daha gerçekçi geliyor.
Kesinlikle, bir yapımın sonu benim için en can alıcı noktalardan biri! Hem tatmin eden, hem de hayal kırıklığına uğratan finallerle karşılaştım. Mesela, Shutter Island'ın sonu beni resmen beynimden vurulmuşa çevirmişti! 🎬 Leonardo DiCaprio'nun performansı ve filmin sürpriz sonu ciddi anlamda akıllara kazınacak türdendi.
Bir diğer yandan da, bazı diziler biraz hayal kırıklığı yaşatabiliyor. Belki böylesine uzun yolculuklardan sonra daha etkileyici finaller beklentisini fazla yükseltmekten kaynaklanıyor. Game of Thrones’un finali mesela 🙈, beklediğim gibi değildi.
Sanırım benim tatmin olma kriterlerim arasında sürpriz unsurları ve karakterlerin hak ettikleri şekilde sona ulaşmaları başı çekiyor. Yani beklenmedik ama mantıklı twistler her zaman favorim! 😄 Senin aklındaki iyi ve kötü sonlar hangileri? Paylaşmak istersen sabırsızlıkla bekliyorum. 🌟
En İyi Cevaplar