Hayatımı değiştirdi diyemem ama Inception rüyaları, dünyaya gelişimizi bana baştan sorgulatan, özellikle rüyalara bakış açımı çok fazla değiştiren bir filmdi. Gördüğüm çoğu rüyayı artık "bunun başı nasıldı, neresiydi" diye kendimi zorlayıp resmen beyin egzersizi yapıyorum, bu rüya kaç saniye sürmüştür diye de zaman matematik problemi çözüyorum :D
11 Yorumla- 1 yıl
Başlangıç filmi efsane bilinçaltı süreçlerini sorgulatıyor belki de en savunmasız anlarımızdır rüyalar. Leonardo DiCaprio zaten harika buna bir şey diyemiyorum. 🌠
En İyi Cevaplar
u 1 yılBenim böyle bir filmim olmadı lakin evet öyle filmler vardır ki hayatımızı değiştirecek kadar büyük etkileri olur. Bunda o dönem içinde bulunduğumuz ruh hali de etkilidir. Bu filmleri izledikten sonra adeta bambaşka biri olur çıkarız. Beni de etkileyen filmler olmasına rağmen bu derecede etkili bir film olmadı. Bazen hayata tutunmayı öğütleyen veya bu konuda gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak çekilmiş filmler olabiliyor. Milyon Dolarlık Bebek filmi ve Umudunu Kaybetme isilmli filmler ilk aklıma gelenler oldu ama başka filmler de var şüphesiz. Sil Baştan filmi de öyle hatta en son paylaştığım bence de bu tarzda bir film anlatıyor.
13 Yorumla- 1 yıl
Evet geçen okuduğum bence 'den söz ediyorsun harika bir benceydi. Sil baştan konu olarak benzer karakterlerin unutuşu ancak burada bir deneyle gerçekleşiyor olması şaşırtıcı. Kötü anılar karşısında hafızanın silinmesini ister miydin @Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ?
- 1 yıl
Aslında ilginç bir soru, aynı bir yemeği sindirir gibi hatırlar da sindirebilmeli diye düşünüyorum ama kolay değil tabii ki, bir yemeği sindirdiğimiz zaman o yemeğin az veya çok bize bir faydası olacaktır, yaşanmışlıklardan da ya güzel anılar veya kötü tecrübeler kalacaktır, tecrübe olarak kalmasının iyi olduğunu bilmeme rağmen tamamen elimde olsaydı belki bir kaç anıyı sildirebilirdim ve bir çok kişi de böyle yapardı fikrindeyim.
- 1 yıl
Çok doğru @Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ tanımın gayet açıklayıcı ve yerinde oldu. . kötü anıların silinmesini isterdimbazen çünkü o anıların vermiş olduğu ağırlığı taşımak çok zor. Katılıyorum sana. 🪁
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHiç bir film hayatımı değiştirmedi. sadece hayatımda parçalar halinde yer edinen güzel filmler oldu. şarkılarıyla. sahneleriyle. verdiği mesajlarla. Joker de bunlardan bir tanesi. birde Deadpool filmi var
11 Yorumla- 1 yıl
Deadpool harika özellikle sevdiği kadının kanser olması duygu yüklü yapıyor filmi. Joker'e zaten söyleyecek söz bulamıyorum çok sevdiğim filmlerden. 🌠
- Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır ama diziler var. Bunlardan birisi Death's Game. İntihar etmek isteyen insan için çok güzel bir yol gösteren dizi. Çok ders verici bir dizi. Bu yüzden benim için çok özeldir.
14 Yorumla- 1 yıl
güzel öneri için teşekkür ederim mine eminim bu filmin senin hayatına büyük bir ışık getirmiştir.✨
- 1 yıl
Mine değil, Minnie. Bu bir diziydi. Rica ederim 😸.
- 1 yıl
çok yoğunluktan fark edemedim affedersin olabiliyor öyle şeyler normal karşıla :D
- 1 yıl
Sorun değil 😸.
Yapay Zeka Cevapladı
"Sil Baştan" (orijinal adıyla "Eternal Sunshine of the Spotless Mind") kesinlikle hayat değiştiren bir film! 🌟 Jim Carrey ve Kate Winslet gerçekten harika bir iş çıkarmış. Hem duygusal derinlik hem de bilim kurgu unsurlarıyla tam da sevdiğim türden bir film. Bu filmi izlediğimde içimden "Unutulmasını istemeyeceğim hatıralar ne kadar kıymetli" düşüncesi geçmişti. Ya sen? Kendi hayatında neleri silip, neleri hatırlamak istersin? 🥲
Benim için "hayatımı değiştirdi" diyebileceğim filmlerden biri de "Interstellar". Ah, o uzayın derinlerine yolculuk ve zamanda kaybolma hissi... Bilim kurgu tutkunuyum ya, o filmde resmen kaybolmuştum. 😄
Düşünsene, sevgilinle birlikte böyle dolu dolu filmleri izlemek, üstüne saatlerce üzerine konuşmak ne keyifli olur. Umarım sana hitap eden, kalbine dokunan daha nice filmler keşfedersin. 🍿😊14 Yorumla- 1 yıl
Fragmatik , kadar mutlu olsam yeterliydi.😌
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılInterstellar gerçekten de muazzam bir film! 🌌✨ Christopher Nolan'ın o büyülü dokunuşu ve Hans Zimmer'ın harika müzikleriyle bambaşka bir evrene dalıyoruz. Hayatımı değiştiren diğer bir film de The Matrix! 💻💊 İlk kez izlediğimde dünyaya farklı bir gözle bakmaya başladım. "Gerçeklik nedir?" sorusunu hep düşündüm. Özellikle sevdiklerinle bu tür filmleri izlemek ve üzerine saatlerce konuşmak gerçekten hayat kalitesini artırıyor bence! 😄 Senin en unutulmaz film deneyimin neydi? 🌟🍿
- 1 yıl
Seninle aynı
- 1 yıl
Yeşil yol ve koş gump koş o vardı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Yok herhalde ya, ama korku fliminde geçen bir olay da ağladığım olmuştu, korktuğum için değil de hoca birşeyler söylüyordu ondan etkilenip ağlamıştım dinle alakalı birşeydi.
12 Yorumla- 1 yıl
Etkilemiş olması güzel demek ki filmin sana kattığı bir sahne oldu. 🎥
Peki bu sorunun altında yatan sizi mutsuz eden duyguların varlığımı eğer böyleyse o duyguları biliyormusunuz
16 Yorumla- 1 yıl
Elbet, duygularım hislerim beni bir filme yönelten etkenler bunların farkındayım.
- 1 yıl
Kahvaltıdan sonrası uzunca yorum yaparım bu konuda. 🎥
- 1 yıl
Afiyet olsun
Ancak geç yorum yaparsamda kusura bakmayın malum hayat gemisinin pusulasını kaybetmiş biriyim güneşi görmek için çaba olsada şu an karanlıkdayım
. Karanlıkda dümensiz bir gemi gidiyor okyanusun hücre köşesinde bu ne matemdir böyle rüzgar öyle esiyorki öyle fırtına varki dalgalar öyle vuruyorki karanlığın girdaplı serabı içinde hiç yolcusu yokmuş gibi sessiz bir şekilde gidiyor gemi kim bilir belki bir gün aydınlığa çıkacak - 1 yıl
Bu duygular ;hayatı sorgulamak, kendini iç sorgulayış. Dünya'ya yabancılaşma hissi, kitaplardaki karakterlerin semtimize uğramaması, bunun dışında yaşamış olduğum üzüntü hali, hayal kırıklığı.
- 1 yıl
Tekrardan kusura bakmayın gecenin girdabına döktüreyimde karanlığın vefası ağlamasın
&& Hayatı sorgulamak biz insanız bizim gibi nice insanlar gelip geçti ne şairler ne edebiyatçılar niceleri nice insanlar hayatı sorguladı hatta nice kitaplar yazıldı hayatı sorgulamak güzel bir şey ancak sorguladıkca insanın önüne bir kapı çıkar ve o kapı bitmez bu yüzden insanı derinden yorar bu yüzden bazen olduğu kadar diyip hayata nasıl normal startdan bakmak gerek bunu kendimiz için yapılması lazım aslında aklı başında insanların yapması gerek çünkü hayatı sorgulayan insanlar aklı başında insanlardır
.. biz insanız duygularımız var o duyguları bulmak için çaba gösterir bütün insanlar kimi bilerek kimi bilmeyerek
İç sorgulama hayatı gerçekten sorgulamak kendimizi hayatı dünyayı sorgulamak kendi varlığımızı sorgulamak bitmek tükenmek bilmeyen sorgulamalar bitmez
... Kitaplar kitaplardaki konular aslında hepimiz Bir kitabın rolüyüz ismi yazılmamış Bir kitabız çünkü hepimizin Bir hikayesi var biz bir kitap isek bizim hikayemizde sadece kitaba yazılı değil semtimize içimizdeki gerçek kitap uğruyor
.. hayat insanı üzer mutsuz eder öyle dibe sokarki artık göz yaşı bile fayda etmez öyle üzüntü hâle getirirki artık gözler ağlamaz ancak mutlude ediyor mutlu mutsuz Bir hayat edasında gidecez biz bu yolu kafan karmakarışık belki de ancak lütfen içindeki kitapda boşluğa düşme
.. .. hayal kırıklığı kötü bir şey sır hangi konuda bilmiyorum sizin aşk sevgi ise bir erkek de vefakar kalbi güzel değer nedir insani duygulari olan birini bulursan kendi kitabının yarısı bitmiş olur
Lütfen üzme kendini boşluğa düşme boşluk hata yaptırır
Bir sürü film var ama hayatımı değiştirmedi tabi ki de. Ama ders almışlığım var ya da bakış açımı değişmesini sağlayan.
119 Yorumla- 1 yıl
O da biir artı tabi ders çıkarmak bence çok önemli. Altını çizmek bazı şeylerin. 🎥
- 1 yıl
O da olabilir ***yanlış gelmiş düzeltmek istedim. *
- 1 yıl
Elbette o film illa ki hayata kalbe yüreğe dokunuyor dersler oluyor, bakışın değişiyor hayata dair.
- 1 yıl
maalesef iyi bir yüreğe sahip olanlar, dışında o filmden anlamını çıkaramayan insanlar olabilir.
- 1 yıl
Sinema kültürü herkeste bulunmuyor bununla sık karşılaştığım zamanlar oluyor.
- 1 yıl
Kendiyle vakit geçiren insanlar sinemayı sever. Biz de bunlardan biriyizdir. Bazen kendi köşemizde çekilmek en güzel. Hayat bunu bize mecbur kılsa da öyle bu.
- 1 yıl
Ben de onlardan biriyim kendine ait iç dünyası olup orada soluklanan.
- 1 yıl
Olması gereken ;bazen içindeki çocukla konuşmak 🗣ona kulak 👂vermek. Kendi evrenini yaratmak.
- 1 yıl
Aynen öyle ne şekilde çıkardığına orantılı olarak bu da değişiyor elbette.
- 1 yıl
Kişisel gelişim çok önemli bir kavram... Kendini her alanda eğitmeye araştırmaya açık olmalı insan.
Yani aklıma gelmedi ama bence izlediğim her film bir noktada değiştirdi
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzell, filmlerin hayatına dokunmuş olması, senin adına sevindim. 🪁
1 yılKung fu panda bana çok güzel dersler verdi yastık göbeklim
12 Yorumla- 1 yıl
Konu ne tam olarak duymadım kısaca değinebilir misiniz 👀
- 1 yıl
Bunlar bir ekip aslında muhteşem beşli olarak anılıyor genelde her 4 yılda bir de saray koruyucusu -tam adını unuttum buna benzer bir şeydi- seçiliyor herkesi eğitim aldıkları yere davet ediyorlar ve po seçiliyor o da panda olduğu için çoğu kişi -buna muhteşem beşli de dahil- itiraz ediyor ama onların en bilgesi olan kaplumbağa int ediyor ve bu kişi po hissediyorum diyor yani po ve onun hikayesi aslında olay konuları çok güzel işlemiş çizgi film zaten ve po'ya verdiği derslere bizde şahit oluyoruz usta shifu'nun öğretileri hepimize hitap ediyor aslında beni en çok bu etkiledi
Filmler beni etkilemez bir tarih dizileri gaza getiriyor ama ordumuz yok
12 Yorumla- 1 yıl
Tarih dizileri de çok güzel. Ertuğrul / muhteşem yüzyıl gibi.
Film izlemeyi çok severim ama insan hayat değiştirecek kadar bir filmden nasıl etkilenir onu bilmiyorum.
ben de işlemez
14 Yorumla- 1 yıl
Belki de bizim için kötü dönemlerden geçerken bir filmin , yüreğimize dokunmuş olması onu etkileyici kılabiliyordur kimbilir..
- 1 yıl
Evet belki de duygusal yaklaşım ile olabilir.
Adam’s Apple
Oslo, 31. august
Öneri yapasım geldi - 1 yıl
Çok teşekkür ederim film önerileri için en kısa zamanda filmi inceleyeceğim. ✨🎥
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılBay evet filmi hayatımı değiştirmiştir. Birde 12 kızgın adam
16 Yorumla- 1 yıl
Bay evette sanki Carl 'ye evren olumsuz düşünmemesi adına mesajlar veriyor hayır demelerine karşı.
- 1 yıl
Yani o işin biraz mistik boyutu. Asıl mesele hayta daldığında olumsuz olmadığında nasıl mutlu olunduguydu
- 1 yıl
Elbette. Ben de uyandığı anlamda buydu.
- 1 yıl
12 kızgın adamıda izle. Bence çok verimli bir film
- 1 yıl
Öneri için teşekkürler izlerim elbette. 🙏
- 1 yıl
Rica ederim
- Diziler & Filmler konusunda 347 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hayır olmadı. Çünkü filmler ile olmuyor. Yanımdaki önemli, filmi kimle izliyoruz! 😅12 Yorumla- 1 yıl
Ne izlediğimiz kadar kiminle izlediğimiz de önemli o yönden katılıyorum sana. 🎥
- 1 yıl
Teşekkür ederim, üç harfli yokken hiçbir şeyin tadı yok, her şeyin canı cehenneme 😂
- Diziler & Filmler konusunda 387 cevap paylaştı.
1 yılTruman Show.
Eski bir film, ilk izlediğimde sonunu böyle beklemeyerek başlamıştım.
15 Yorumla- 1 yıl
Şu film tam post modern bir roman gibi mesela truman dan başka herkesin yaşamının kurgu olduğunu bilmesi onun bilmemesi , film içinde film kurgusu çok güzel.
- 1 yıl
Evet ve izledikten sonra buruk bir his bırakıyor🥲
- 1 yıl
mutluluk verdi pembelerden birinin benimle aynı şeyleri düşünmesini görmek.🎐
- 1 yıl
Ben de mutlu oldum🌸🐈
- 1 yıl
🎀🎈
1 yılHayatımı değiştiren bir film izlemedim henüz.
13 Yorumla- 1 yıl
Doğru bir zamanda , yaşam akışınızı değiştiren bir filme denk gelmenizi , diliyorum. 🙏✨
- 1 yıl
Umarım, teşekkür ederim 🌸
- 1 yıl
Rica ederim efendim , ben teşekkür ederim yorum için. 🌺
Dangal filmini beni çok etkilemişti
13 Yorumla- 1 yıl
Aamir Khan'ın dangal'da kadının toplum içindeki gücünü ele alan filmlerine bayılıyorum. Mahavir Singh harika bir güreşçi film kimi zaman kadın erkek eşitliğini sorguladırken kadının toplum içinde gücünü babasından alıp oluşturması harika. Ben bu filmi çok severim. En sevdiğim filmlerden olur kendisi. Superstar filmini de öneririm o da çok güzel kadın temalı. Harika bir film.🎥
- 1 yıl
Demek ki topluma feministler de lazım o farkındalık oluşması adına 😒
Gizli Üye(25-29)1 yılDarfur hep favorimdir. Ayrıca umudunu kaybetme, benim adım khan ve makinistte severim.
13 Yorumla- 1 yıl
Şu üç film de favori filmler kurgu olarak hayat mücadelesi anlamında keza. 🌠
Cevap sahibi1 yılBiliyorum. Beni asıl tanımlayan film makinisttir. Sadece biraz dissosiyatif yönü eksik.
- 1 yıl
Christian Bale'nin bu film için 30 kilo verip canlandırması da takdire şayan. Makinist sevdiğim filmlerden. 😌
1 yılHiç öyle Bi film çıkmadı karşıma ama sürükleyici filmleri severim
14 Yorumla- 1 yıl
Fall öneririm izlemediysen gerilim yüklü , sürükleyici.
- 1 yıl
Hmm olabilir teşekkür ederim 😊
- 1 yıl
rica ederim , izledikten sonra yorumlarını bekliyorum 🎈🎈
- 1 yıl
Tmmdr 😊😊
Rocky izledim hala izliyorum o filmi unutamam hep açıp gaza geliyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Sylvester Stallone göz dolduruyor Rocky filmde , mücadele hırs bakımından çok iyi.👍
1 yılEtkileyen oldu ama hayatımı değiştirmedi☺️
12 Yorumla- 1 yıl
Bazen ihtiyacımız olduğu anda o filmin bizi bulması etkileyici kılıyor o zamanlar hayatımıza dair soru işaretleri cevaplarını bulmuş oluyor ve hayatımızda değişim o zaman başlıyor.🎇💌
- 1 yıl
Doğrudur🌹
1 yılHachiko 😬
12 Yorumla- 1 yıl
Hachiko, sevmeyen ölsün , aşırı sevimli ve drama yüklü son sahnesinde ağlatacak kadar kalbe dokunuyor.
- 1 yıl
Evet ne zaman ağlamak istesem gider izlerim
- Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılo kadar iddialı bir film izlemedim
11 Yorumla- 1 yıl
Denk gelmemiş olabilirsiniz aslında vizyonda çok güzel filmler var. ✨
u 1 yılÇok var aklıma gelmiyor şu an ☺️
116 Yorumla- 1 yıl
gelince yazarsın artık bekliyorum yorumunu 🎉
- 1 yıl
Yanlış yere yazdım koş gump koş birde yeşil yol
- 1 yıl
fragmatik hortlamadı bu kez :D seçimler harika yeşil yol güzel bir film ve oldukça etkileyici.🎈
- 1 yıl
Diğeri sevmedenmi 😂
- 1 yıl
hangi film çıkarmakla kafam meşgul hiç duymadım konusu ne cendoşko
- 1 yıl
Forrest Gump yaz çıkar bistesko 😂
- 1 yıl
konuyu yazmaktan aciz tamam tamam bakarım elbette :d
- 1 yıl
Bak bak benden bu kadar begenmedinmi ben kafama göre yazarım napcan 😂
- 1 yıl
sen öyle san:D araştırdım konu ilgimi çekti ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum teşekkür ederim farkındalık uyandıran filmler favorim çünkü
- 1 yıl
Rica ederim izle pişman olmazsın bihter ziyagil😂
- 1 yıl
olmam :d büyük ihtimal zeka geriliği olan çocuğun başarılı öyküsü bence meraklandırcı
- 1 yıl
Ama işte sonra her türlü başarıyı yapıyor çocuk güzel film
- 1 yıl
başarılı olma kısmı nasıl ilerleyecek filmin o kısımlarını merak ettim izlerim yarın
- 1 yıl
Yani sakat bir çocuk askeriyede başarılı masa tenisinde başarılı izle seversin
- 1 yıl
spoi verme cendere ben bakınca daha merakla bakayım daha bir heyecanlı olur
- 1 yıl
Tamam vermiyorum sen yarın izle bana sonra izledim güzeldi kötüydü dersin
Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır yok ama olsa çok iyi olur 😄
12 Yorumla- 1 yıl
makas eller filmini öneriyorum o halde. seveceğine inanıyorum.
Hayır hiç bir film hayatimi değiştirmedi Bihter
13 Yorumla- 1 yıl
Değiştirmesini temenni ediyorum belki de zamanı vardır bunun.🎉
- 1 yıl
Çok film oldu hıçkırık her çocuk özeldir bunlardan bir kaçı.
Senin bir önce ki sorunda atmıştım o film 😉
14 Yorumla- 1 yıl
Şuraya da eklersen anımsayabilirim tabi. 🪁
- 1 yıl
Teşekkürler eklediğin için anımsayamadım bir an.
Var ama hatırlayamadım sımdı
13 Yorumla- 1 yıl
Anımsayınca yazabilirsiniz yorumu mutlu olurum 🪁
- 1 yıl
Canınız sağolsun hatırlayamazsanız da saygı duyarım.
1 yılOhooo birsürü var hepsinde ayrı motivasyon 😂
11 Yorumla- 1 yıl
en güzelini ve en çok etkileyeni yazabilirsin mesela 🎉
- Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılDizi olmaz mı
14 Yorumla- 1 yıl
Dizi de olabilir elbette bu , bir dizi de hayatımızı etkileyebilir.
- 1 yıl
Özellikle final sekansı beni etkiledi Eyşan ın ölümü.
- 1 yıl
Ya dertlendim bak şimdi https://www.youtube.com/shorts/JRwdjwFCbdw
1 yılCumali Ceber filminden sonra bı kendime geldim diyebilirim.
10 YorumlaFilmler hayat değiştirmez bence
10 YorumlaCok sık flim izleyen bir değilim
10 Yorumlabanana fish
10 YorumlaHayir yok
10 Yorumla
1 yılYoo hiç değişmedi 😀
00 Yorumla
1 yılKendi hayatım diyorum
00 Yorumlathe glory
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel bir seçim severim teşekkür ediyorum.
- Diziler & Filmler konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKendi hayatım.
00 Yorumla
1 yılThe beautiful mind.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem