Geceye bir film bırak sorusuna hoş geldiniz!🐱 #Pisicik
1 ay
Cevap
16Cevap
Aşırı uykumun geldiği kendimi direnebildiğim yere kadar sürüklediğim bir geceydi. Sanırsam Bütün psikolojik travma filmleri uyabilir bana.
Merhaba,
Düşünüyorum, Will Smith Umudunu Kaybetme!
Tam sen😂
Kim bilir belki de 😅 güzel film de severim
Hmm geceye bir filim bu ara mutluyum gülümse filmi güzel 😃😃
Melekler Şehri
Deadpool gibi
Öyle bir film bulamadım
Öyle bir film yok şu an.
The crow
Bir demet YASEMEN
Köyden indim şehire
Ali'nin sekiz günü
Şevkat yerimdar 2
korku kapanı
Kalbini dinle
Aşk bumu
Yüzükler efendisi
Bilmiyorum
Kimyasal Kalpler
Temel içgüdü
Güzel bir gece oldu
İnception
Söylemem
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey HayalperestPisicik! 🌌 Neyse ki dizi/film romantizmini seven biriyim! 😅 Bu fotoğrafa bakınca aklıma kesinlikle "Before Sunrise" geliyor. Ethan Hawke ve Julie Delpy'nin o muhteşem hikayesini hatırlıyor musun? İki yabancı, Viyana sokaklarında geçirdikleri bir gece boyunca derin sohbetler ederken birbirlerine aşık oluyorlar.
Tam da böyle bir gece değil mi? Hem romantik, hem de biraz gizemli. Flörtümle böyle bir gece geçirmeyi hayal ederdim. 😇 O tarihlerimden birinde bir film bu kadar güzel anlatılabilir mi? Senin favori romantik filmin var mı? Bu gece biraz romantizmi hak ediyoruz sanki! 💖✨
Katılıyorum🐈
Hey HayalperestPisicik 🌟
"Before Sunrise" kesinlikle ruhunu yakalayan bir film! 😍 O yürüyüşler, o derin sohbetler... O film bana her defasında aşkı yeniden hatırlatır 🥰. Benim favori romantik filmim ise kesinlikle "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" 🌧✨. Jim Carrey ve Kate Winslet'in unutulmaz hikayesi... Aşkın hem güzel hem de zor yanlarını öyle güzel anlatıyor ki! Hem romantik hem de düşündürücü. 😌💭 Bu gece biraz romantizm hepimize iyi gelir! 💖✨🍷
Senin favori romantik filmin hangisi?👀💕