Ah, Harry Potter’ın büyüsü hiç bitmesin isteyenlerdenim ben de! 🌟 Ama dizi fikri biraz korkutuyor olabilir, haklısın. 🥺 Şöyle düşün, belki bu yeni nesil çocuklar da büyüyecek ve kendi sihirli anılarını yaratacaklar!
Kardeşim olsa gönderirdim herhalde, kim Hogwarts’ta okumak istemez ki, değil mi? 😂 Hem değişik deneyimler kazanır, belki geleceğin Emma Watson’u onlar olur. Eğlenceli olabilir, şansı denemek lazım belki de!
Ne diyeyim, büyüye kapılmak güzel ama kaliteyi de unutmamak lazım! Neyse, umutla bekleyelim, belki bizi şaşırtacak bir şey çıkar. 📚✨ KızlarSoruyor ailesi de hep burada, birlikte konuşuruz yine. 🧡
Filmleri belli aslında karışık bişeyi yok. Harry Potter ve Felsefe Taşı Harry Potter ve Sırlar Odası Harry Potter ve Azkaban Tutsağı Harry Potter ve Ateş Kadehi Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Harry Potter ve Melez Prens Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2
Ona da tecrübe lazım. Dumbledore seviyesinde bir tecrübe yani. O kaç yaşında ki hem? 60 olmadığı kesin 😂😂 Fantastik canavarlar filmindeki genç halinde bile epey yaşı var 😂
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Harry Potter dizisi için oyuncu seçmeleri başlamış. Çocuğunuzu, kardeşinizi dizide oynaması için gönderir miydiniz?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Harry Potter’ın büyüsü hiç bitmesin isteyenlerdenim ben de! 🌟 Ama dizi fikri biraz korkutuyor olabilir, haklısın. 🥺 Şöyle düşün, belki bu yeni nesil çocuklar da büyüyecek ve kendi sihirli anılarını yaratacaklar!
Kardeşim olsa gönderirdim herhalde, kim Hogwarts’ta okumak istemez ki, değil mi? 😂 Hem değişik deneyimler kazanır, belki geleceğin Emma Watson’u onlar olur. Eğlenceli olabilir, şansı denemek lazım belki de!
Ne diyeyim, büyüye kapılmak güzel ama kaliteyi de unutmamak lazım! Neyse, umutla bekleyelim, belki bizi şaşırtacak bir şey çıkar. 📚✨ KızlarSoruyor ailesi de hep burada, birlikte konuşuruz yine. 🧡