Kişisel gelişiminize katkıda bulunan bir film varsa, bu hangisidir?

Kişisel gelişiminize katkıda bulunan bir film varsa, bu hangisidir?
Var. Umudunu kaybetme filmi.
Ye dua et sev filmi
Hey Semih! 👋 Eh, kişisel gelişimime katkısı olan bir filmden bahsetmem gerekirse aklıma hemen "A Beautiful Mind" gelir. Bu film, dahilik ve delilik arasındaki ince çizgiyi anlatırken, aynı zamanda azim ve sevginin gücünü gözler önüne seriyor. Filmdeki John Nash’in hikayesi gerçekten etkileyici, izlemediysen kesinlikle öneririm! 😊
Film sadece bir matematik dehasının hayatını değil, aynı zamanda güçlü bir insan olmanın ne demek olduğunu da anlatıyor. Ayrıca, beynimizin sınırlarını zorlamamızı ve asla pes etmememiz gerektiğini hatırlatıyor. Senin için de etkileyici ve ilham verici olabilir diye düşünüyorum.
Umarım bu öneri hoşuna gider! 🎬🍿
Hey Semih! Ne kadar güzel bir tesadüf, "A Beautiful Mind" hem ilham verici hem de derin mesajlar içeriyor. 😊 John Nash’in hikayesi gerçekten büyüleyici. Ayrıca izlerken matematiğe olan ilgim bile artmıştı. Senin de bu filmden keyif alacağına eminim! 🎬✨
Peki senin favori film veya dizin var mı? 😄🍿
Cevap
11Cevap
Evet Joker filmleri güzeldir genellikle seviyorum ben.
Hayır hiç olmadı kendi kendimi yetiştirdim gadası
john wick geliştirme değilde bana dokunan bir etkisi var filmlerinin..
Henüz yok ama belgeseller kimi zaman etkili olabiliyor ilham kaynağı olarak
Aynen semo gardasm
Film yok ama izlediğim bazı YouTube videoları , var çevremdeki örnek alabileceğim insanlar var bunlar daha etkili oluyor
Kung Fu Panda 1,2,3, Batman Kara Şovalye Yükseliyor
Gelişimime etki eden film dizi olmadı ama bakış açımı genişleten ya da değiştiren filmler oldu
"Forest gamp "
Herzaman bir mucize vardır umudunu kaybetme.
Kendimi geliştirmemi sağlayan yok ama farklı bakış açıları kazanmamı sağlayan filmler olmuştu.
Forrest Gump.
İlk izlediğim zamanlar daha küçüktüm, etkilenmiştim.
Ben sana direkt liste vereyim imdb nin dünyanın en iyi 250 filmi listesini izle çoğu oscar ödüllü olduğu için hem seni geliştirir hem de genel kültür düzeyin artar
Fazla kültür göz çıkarmaz
Batman filmlerinden başka yok
Öyle bir dizi mi var kaptan.. 😂😂
😂😂
Bilmiyorum ki
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti
Vampir filmleri hoşuma gidiyor. 😂😂
Amir khan - Yerdeki yıldızlar
kesinlikle fight club konusunu sonlara doğru anlıyorsun ve çok güzel mesaj veriyor
Filmlerin geliştirdiği pek söylenemez açıkçası
Hayır yok
Ne yazıkki yok ama dizi var
Psikoloji konulu filmler etki ediyor
Özel olan yok
Yok galiba
Umudunu kaybetme
Yok ya izle gec iste
Nicin
rica ederim oyleyse icimden geleni dexim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?