Diziler & Filmler Ölümsüz iki grubun savaşını kim kazanır? Bitkin_Prenses Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bi tarafta iskeletler, diğer tarafta mumyalar. Bu durumda iki taraf da zombi mi oluyor şimdi? 🙄 Zombilerin savaşı. Sksjsjsj Ölümsüz iki grubun savaşını kim kazanır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bence güçlü olan kazanır 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Çok güvenli bir cevap oldu bunu kabul etmiyorum 😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl risk almam 😂
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl İskeletlere bir koyduğun zaman kıçı başı dağılır 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İskeletlerMumyalar açıldıkça etleri koptukça onlarda iskeletleşebilir ama iskeletler mumyalaşamaz 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Mantıklı shsjsjssj Yorumla ztrmax 1 yıl Teşekkürler kddjhs Yorumla
Muh05 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl 24 saat sonra beraber çay içmeye başlarlar bu nasıl bir soru kesin gece yarısında akılna geldi 🤣🤣 1 2 Yorumla Muh05 1 yıl Bence süper soru hak ediyor Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Süper zaten 😂😂 Yorumla
Sincapi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yorulana kadar savaşsınlar nasılsa kimse kazanmıyacak be..😂 Anneleri tarafindan sabah kahvaltisinda ispanakla beklenilen taraf diyim bari.🤣 1 1 Yorumla Sincapi 1 yıl Beslenilennn* Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 387 cevap paylaştı. Mumyalar parçalandıkça özlerinde iskelet olduklarını fark ederler ve ateşkes olur🐱 2 0 Yorumla
Gereer Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Sultan Galiyev, devrimi yapacak olan işçi sınıfı değil, ezilmiş olan halklar yapacaktır, der.Hangi grup ezilmişse, onlar kazansın. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ortada bir savaş varsa iki tarafta çoktan kaybetti demektir 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Ooo filozof. Yorumla
gökana_âşığım Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Bence aklını daha faydalı şeylere kullan Mesela yağmur yağınca karınca yuvalarına ne olur bxbxbbx 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 😂😂 Yorumla gökana_âşığım 1 yıl Gülüyor bide ya bxbebx Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 335 cevap paylaştı. Kenarda oturup çekirdeğini çitleyip izleyen😂 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Sksjssjsj Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Kız bu savaş bitmez….. 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Bitmedi zaten sürekli geri gelip duruyorlar. Ben en iyisi uyuyum bunlar devam etsin sjsjssj Yorumla
theyargimac Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Kararsız kaldım HAHAOXHWSJ berabere bitse? 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Olur sanırım. Sonuç olarak herkes ölü sjsjjsj Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Resim hangi filme aittir 0 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Mumya ejder imparatorunun mezarı Yorumla Necro12345 1 yıl Ha anladım. İzlemiştim o filmi.. iskeletler kazandiydi.. Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Birde bunu dusunemem sonsuza kadar savassinlar. 0 0 Yorumla
Testr Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. Berabere biter 0 0 Yorumla
OğuzKALK Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Zombi deme bana TWD Daryl Dixon bekliyorum zatennn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence güçlü olan kazanır
Çok güvenli bir cevap oldu bunu kabul etmiyorum 😂
risk almam 😂
İskeletlere bir koyduğun zaman kıçı başı dağılır
İskeletler
Mumyalar açıldıkça etleri koptukça onlarda iskeletleşebilir ama iskeletler mumyalaşamaz
Mantıklı shsjsjssj
Teşekkürler kddjhs
24 saat sonra beraber çay içmeye başlarlar bu nasıl bir soru kesin gece yarısında akılna geldi 🤣🤣
Bence süper soru hak ediyor
Süper zaten 😂😂
Yorulana kadar savaşsınlar nasılsa kimse kazanmıyacak be..😂
Anneleri tarafindan sabah kahvaltisinda ispanakla beklenilen taraf diyim bari.🤣
Beslenilennn*
Mumyalar parçalandıkça özlerinde iskelet olduklarını fark ederler ve ateşkes olur🐱
Sultan Galiyev, devrimi yapacak olan işçi sınıfı değil, ezilmiş olan halklar yapacaktır, der.
Hangi grup ezilmişse, onlar kazansın.
Ortada bir savaş varsa iki tarafta çoktan kaybetti demektir
Ooo filozof.
Bence aklını daha faydalı şeylere kullan
Mesela yağmur yağınca karınca yuvalarına ne olur bxbxbbx
😂😂
Gülüyor bide ya bxbebx
Mumya filmi geldi aklıma
Kenarda oturup çekirdeğini çitleyip izleyen😂
Sksjssjsj
Kız bu savaş bitmez…..
Bitmedi zaten sürekli geri gelip duruyorlar. Ben en iyisi uyuyum bunlar devam etsin sjsjssj
İskeletler alır
Kararsız kaldım HAHAOXHWSJ berabere bitse?
Olur sanırım. Sonuç olarak herkes ölü sjsjjsj
Resim hangi filme aittir
Mumya ejder imparatorunun mezarı
Ha anladım. İzlemiştim o filmi.. iskeletler kazandiydi..
Birde bunu dusunemem sonsuza kadar savassinlar.
ölümsüz gruplarsa kimse kazanamaz.
Berabere biter
soru muq jssjsjs
Ruhları sevgiyle beslenmiş
Zombi deme bana TWD Daryl Dixon bekliyorum zatennn