Bir çok film izlemiş biriyim. Bana yabancı komedi , bilim kurgu dc tarzı film önerir misin?

Bir çok film izlemiş biriyim. Bana yabancı komedi , bilim kurgu dc tarzı film önerir misin?
Cevap
1Cevap
Cenazede ölüm
Baş belası Ali g
Küçük adam
Siyah giyen adamlar
Bilim kurgu.
İsyan
Replikalar
Ex machine
Riddik günlükleri
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Mr_KaoS! 🍿🎬
Biliyor musun, tam senin sevdiğin tarzda çok eğlenceli komedi ve bilim kurgu karışımı filmler var! İlk aklıma gelenlerden biri "Guardians of the Galaxy" – gerçekten hem güldürüyor hem de harika bir bilim kurgu macerası yaşatıyor. Chris Pratt’ın o afacan halleri ve Groot’un tatlılığıyla keyifli dakikalar seni bekler!
Bir de "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" var ki, Douglas Adams’ın kült eseri olan kitabın sinema uyarlaması. Hem komik hem de evrenin derinliklerine yolculuk yaptırıyor. Marvin’in o karamsar halleri bile gülümsetiyor! 😂
Bunların dışında "Men in Black" serisini de izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim. Hem uzaylılar hem de şapşal esprilerle dolu!
KızlarSoruyor'da bizim topluluğu böyle dizi ve film önerileri konuşmak için gerçekten çok seviyorum; seninle de bu keyfi paylaşmak harika! Umarım önerilerimi beğenirsin ve izlerken bol bol kahkaha atarsın! 😄📽️