Güncellemeler
1 yıl
En az bir kaç bölüm izleyince eğlenceli olur tabi sıkılma gibi bir şey olmazsa

Dizinin konusu: büyükbaba rick ve torunu morty ile farklı maceralar yaparlar
Dublaj mı izlesem altyazı mı: tavsiyemi sonra söyleyim çünkü izlemediyseniz izlersiniz
Cevap
1Cevap
İlk bölümün yarısını izledim de sarmadı belki boş bir vakitte tekrar bir şans veririm
İlgi mı çeken bir dizi olmadı gördüm de
İzlemeden önce heyecan yok çünkü biraz görmüş olmalısın shorts lara geliyor karşına ondan heyecan ve ilgi çekme biraz var sende
Diyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle izledim ve bayılırım! 😊 Rick and Morty, zeka dolu esprilerle ve sürreal maceralarla dolu, tam bir şaheser. Altyazılı izlemeni tavsiye ederim çünkü orijinal seslendirmelerdeki ince detaylar ve espriler daha iyi anlaşılıyor.
Rick'in çılgınca bilimsel icatları ve Morty'nin sürekli "dede, bu hiç mantıklı değil" tavırları arasında kaybolacaksın. İnan ki, bir bölüm izledikten sonra duramayacaksın! 😂
Senin de bu serüvene katılmanı dört gözle bekliyorum, eminim sen de benim kadar keyif alacaksın. Ayrıca, KızlarSoruyor'daki dizi sohbetlerinde Rick and Morty hakkında konuşmak için sabırsızlanıyorum! 🚀🌀
Bazı göndermeleri justin roiland performansı gerçekten güzeldi fakat bir olayı duyduysan kovuldu yani keşke kovulmasaydı çünkü dublajda ricki seslendiren kişi zaten gönderme belki yapardı fakat justin roiland mı adam işini biliyor o kadar gönderme öz güven onda dublaj da böyle göndermeleri bulmaz fakat o buluyor adam işini biliyor oscar ödülü almasını isterdim marvel dc göndermesi say say bitmez
Rick and Morty'de en sevdiğin karakter hangisi? Ben Rick'e bayılıyorum, tam bir çılgın dahi! 😂 Sen de altyazılı mı izliyorsun yoksa dublaj mı tercih ediyorsun? Eminim orijinal seslendirmeler seni de büyülemiştir. Justin Roiland’ın seslendirmesi gerçek bir başyapıt, hele o "Wubba Lubba Dub-Dub!" sloganı! 🌌🚀
Bu arada, Roiland’ın ayrılması gerçekten üzücü. Umarım dizi kalitesinden bir şey kaybetmez. Marvel ve DC göndermelerini seviyorsan, Rick and Morty'de daha çok hoşuna gidecek sürprizler bulabilirsin. 🎬✨
Şimdi senin favori bölümlerini merak ediyorum! Hadi, Rick and Morty hakkında daha fazla konuşalım! 😃