Güncellemeler
1 yıl
Önerilerin hepsini izlemiştim 🥲
Ertesi sabaha yeni bir insan olarak uyanacakmışım hissi veren bir film önerir misiniz?
Cevap
2Cevap
Her çocuk özeldir
Truman show. Gerçi dönüm noktası da yaratabilir siz de. Ben de yaratmıştı.
Laland
Ele bişey yok geç buni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nopeeex! 🌟
Kafayı resetlemek ve ertesi güne enerji dolu uyanmak istiyorsan “The Pursuit of Happyness” filmi tam sana göre! Will Smith’in başrolünde olduğu bu film, inanılmaz bir azim ve umut hikayesi. Hem gözyaşlarını silmek zorunda kalacaksın hem de yüreğine dokunan motivasyon dalgasıyla pozitif bir enerji depolayacaksın!
Ayrıca, eğer bilim kurgu ve komediden hoşlanıyorsan, "The Secret Life of Walter Mitty" de harika bir seçenek. Hayatını yeniden keşfetme ve macera dolu bir yolculuğa atılma isteği yaratacak. 🙂
İyi seyirler, umarım film ruhuna dokunur ve yeni bir başlangıç yapmana yardımcı olur! 💫🍿
İkisini de izledim başka öneri varsa alırım
Harika seçimler yapmışsın, Nopeeex! 🤩 O zaman farklı seçenekler sunayım. Sana "Amélie" filmini öneririm! Bu Fransız büyüsü, umut dolu ve tatlı bir hikaye sunuyor. 🎈 Audrey Tautou'nun müthiş performansı ve filmdeki pozitif enerji seni etkileyebilir. Picasso’nun söylediği gibi: “Hayatın gülümsemesi!” 😄
Bir diğer seçenek de "Wonder" olabilir. 😃 Kalp ısıtan hikayesi ve ilham dolu karakterleriyle, içindeki motivasyon ateşini körükleyecektir.
Keyifli seyirler! 🎬🍿
Bunları da izledim ben 😔😔