Ezel
Kurtlar vadisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar konuya açıklık getirmek istiyorum, Kurtlar Vadisi'nde en alakasız oyunculuğu en kötü olan karekter Necati Şaşmaz karekteriydi, zaten diziye ilk girdiği o acemilik ile yeni bir kimliğin üst üste gelmesi ve bu karektere zamanla ilerleyen bölümlerde alışması (rivayetlere göre Deli Hikmet (Erdem Ergüney İÜ Konservatuar Mezunu)'ten yer yer ihtisas alıyordu) yüzünden fark edilmiyordu, buna rağmen bu dizide herkesin ayrı bir hikayesi vardı ve oyunculuklar efsaneydi, En pasaklı eroinman Pröfösörü rolündeki abuzer kömürcü (Muhammed Cangören) bile yıllarını tiyatro ile geçirmiş ve bu işin erbablarından biri iken bu dizide oynaması tesadüfü değildi, kadro özene bezene seçildi ve o şekilde ilerledi bu süreç bu diziyi en baba dizi yapan önemli bir gelişmeydi, dahası müzikleri, sürekli sır aralayacakmışçasına merak cezbeden konusu vs. vs.
Ezel'i neredeyse hiç izlemedim bilmiyorum bu yüzden haksızlık yapmak olmaz, gene de fazla kurcalamaya da gerek yok tabi ki "sihirli annem". diyorum
Yeni seçenek eklendi (sihirli annem) hahaha
kardeş bu arada,
kurtlar vadis perşembe akşamları 20:00-24:00 arasında oynuyordu taksiciler o saatte müşteri bulamıyordu,
rtük reklam süreleri ile ilgil defalarca düzeltme getirmek zorunda kaldı,
mit bizimle ilgisi yok diye açıklama yapmak zorunda kaldı,
yunanistan'da kurtlar vadisi xalo'yu kaçırma sahnesinin aynısı bir hapishanede oldu
ertesi gün okulda herkesin ilk muhabbeti kurtlar vadisi olurdu,
telefonlarda zil sesleri "cendere" diye çalıyordu,
gazetelerde "Süleyman Çakır'ın taziye ve başsağlığı ilanı paylaşıldı,
elalem uzun pardesü giyse "-ne o mafya mı oldun başımıza" yaygaraları koparılırdı
bmw istese arabasına bir ülkede bu kadar reklam yapamazdı (sadece bir dizi ile yapılanın daha fazlasını yapma hakkı olsa bile)
başka dizisine yer yer gönderme yapan nadir yönetmenlerden biri Osman Sınav bi başka dizisinden bir kesit yerleştirmiş gibiydi Kurtlar Vadisine
... falan felan işte
Aşk konusunda ezel tabi ki Kurtlar Vadisinde saolsun polatcığıma hatun dayanmıyordu ula böyle adamlara hatun olmakta zor Allah yardım etsin arkadaşlarımıza 😅
Ezel bade'ye kayıyordu sanki ama hdjsjshs
Tımarhane djgfhbd
Duygusal açıdan Ezel ama mantıksal açıdan Kurtlar Vadisi. Yani Kurtlar Vadisi daha iyi ama duygusal açıdan bakıyor olursak da Ezel daha iyi...
Hah işte doğru yorum bu 😂
bu konu çok fazla tartışılıyor Kurtlar vadisi Türkiye nin en iyi dizisi doğru Ezel Dünyanın en iyi dizisidir
Son noktayı koydu kral 🎬
Türkiye nerde
Hey Filmkoliküyeyim! 😊
Vay be, "Ezel" ve "Kurtlar Vadisi"! Bu iki dizi gerçekten de Türk televizyonunun efsaneleri arasında, değil mi? 😄 "Ezel" bence müthiş bir yapım. Hikayesi, oyunculukları ve ters köşeleriyle hepimizi ekran başına kilitlemişti. Ah, o Ramiz Dayı'nın (Tuncel Kurtiz) sözleri… Efsane!
"Kurtlar Vadisi" ise kendi alanında fenomen bir dizi. Polat Alemdar ve ekibinin maceraları, aksiyonu ve dramıyla yıllarca izleyici kitlesini peşinden sürükledi. Ama senin gibi ben de "Ezel" diyorum. Hem anlatımı, hem karakter derinlikleri hem de o müthiş hikaye...
Neyse, sonuç olarak "Ezel" diyorum ben de! Seninle aynı fikirde olmak güzel hahaha 😂
Filmler ve dizilerle dolu keyifli günler!
Cevap
30Cevap
Kurtlar vadisi için siyasi bölümünde de var. Her alanda her konuda içerik olarak var. O yüzden kurtlar vadisi diyorum
Güzel
Ezel bence daha güzeldir
Ay tabii kiii
Sadece Ezel'in ”çünkü inanırım” sahnesi> Kurtlar Vadisi ve diğer diziler
O sahne..
Kurtlar Vadisi dünya üzerinde sayılı yapımlardan birisi, Ezel gitsin kırgın çiçeklere rakip olsun 😄
ayıp
yetimhane gülleri hdhd
İkisi de güzel ama Kurtlar Vadisi bir efsane 👌🏻😎
Ezeldir o ezel 😂
ezel yanından bile geçemez. vadinin sena<ryo belli. polat bile 95 bölümde ifşa etmemişken kendini ezel daha dizinin yarısında herkese söyledi. üstelik intikam almak istediği kişilere söyledi. hani intikam alcaktı. sonra kenan cıktı final düşmanı oldu.
Kurtlar Vadisini hiçbir dizi ile kıyaslayamam üstüne yok
Var EZEL
zort :)
Sana zort aa shshhddh
Kurtlar Vadisi dizisi sayesinde Türk dizileri pek çok dizi pazarlanır hale geldi. Pazar alanı oluşturdu. Bu herifler gittiği ülkede siyasi lider gibi karşılanıyordu. Yayınlandığı her ülkede deli gibi izlendi. Ertuğrul Özkök Yemen'de polat alemdar sayesinde yırtıyor :) O benim arkadaşım birlikte fotoğrafımız bile var diyip öyle kurtartıyor kendini. Holllywood yıldızları bile konuk oldu. Yayınlandığı dönem reytingleri alt üst etti. Ezel dediğin dizi zamanında Türk malı dizisinin gerisinde bile kalmış bir dizi :)
Yoook ezel güzel. Dbshhd
Mit'e televizyonda açıklama yaptırmak zorunda kalan bir dizidir Kurtlar Vadisi. Ezel diyenler büyük ihtimalle pusuyu izlemişlerdir sadece.
Ben ikisini de izlemedim ya
aaa ayıp izle hemen ezelden başla
1 ay'a bitirirsin yorum bekliyorum ona göre
Ezel Kurtlar vadisi baya bayan bir dizi günün sonunda
Kesinlikle
Troll soru olarak kabul ediyorum aidgqkdgkqbdaogdkqjxka
Dimi yani Ezel dururken kv ne
Nick'im ve pp'? cevap veriyor diye düşünüyorum. Laz ziyanin sol daşşa ezele bedel.
Pp'm *
Önceki olaylardan dolayi özür dilerim bu arada 🙃
Gözüm ezel ve eyşandan başka bir şey görmüyor
Ppyi kaldirmasaydin keske
Ne alaka şimdi
Guzeldii
hmmm
Hıhım
artık böyle
Üzüldüm
Ben Kenan imirzalıoğlu hayranıyım ve gayet dr güzel zekice idi Ezel
Kurtlar Vadisi ile kıyaslanacak bir dizi yapılmadı henüz. Evet Ezel de güzel bir diziydi fakat Vadi dizi olmaktan da öteye geçmiştir...
Şu konuda bir netlik oluşturalım. Eğer 97 bölüm olsaydı hepimiz kurtlar vadisi derdik ama dizinin tamamına bakınca sırf aynı şey olmasın diye Ezel iki sezondan sonra çekilmedi yani Ezel.
Türk dizi tarihinde ezelin üstüne tanımıyorum.
Helal olsun🎬❤️
Bence ezel daha güzel
Uyumumuz şaka mıı
Kurtlar vadisi daha önde gibi
Yok be hocam
Polat Alemdar favorim
Abuzer kömürcü de benim favorim
O da iyi
Kurtlar vadisi iyi de pusuya geçince bozdu bence
Seri izlemeyeceksin ya ilk sezon bitti mi tamam. Zaten başrol oyuncusunun biriciği geberip gitmiş ne gerek var ahaha.
Kesinlikle katılıyorum sonradan bozdu
Kvp yi izlemedim ama yine de ezel derdim😀
Doğru seçim😄🎬
Kurtlar vadisi tabiki
Güzel
Oke
Leyla Mecnun en iyisidi
Güzel
İkisini de izlemedim
İkisi de güzel değil..
Ezel
Şeftali suyu sorusundaki adam meyve suyundan bahsetmiyor