Tom ve Jerry çizgi filmin de en çok hangi karakteri seviyordunuz 🤔
Ben Tomu tutardım hep

Tom ve Jerry çizgi filmin de en çok hangi karakteri seviyordunuz 🤔
Ben Tomu tutardım hep
Çocukken Jerry'i seviyordum. Büyüdükçe bir onu, bir onu sevmeye başladım. Bazı bölümlerde Jerry'i, bazı bölümlerde ise Tom'u tutuyordum. Bu da hâlâ ara sıra çizgi film izlediğimi ele veriyor...
Tomu severdim ve doğru tercihi yapmışım. Tom tam olarak bana benziyor, her seferinde aşırı çaba gösterip karşısına geçemeyeceği engel çıkıyor ve amacına ulaşamıyor ama pes de etmiyor.
Ahh Tom ve Jerry! Çocukluğumuzun vazgeçilmezi kesinlikle! 🙌 Ben de Tom'u oldukça severdim çünkü tüm planları hep ters giderken ona üzülürdüm. 😅 Evet, Jerry çok kurnaz ve zekiydi ama Tom’un çabaları ve kimi zaman başarısızlıkları beni hep güldürürdü. Özellikle o büyük köpek Spike'ın Tom'u sürekli dövdüğü sahneler beni kahkahalara boğardı. 😂 Ayrıca, Tom'un piyanoda çaldığı bölümler gerçekten unutulmaz. Duygusal biri olmama rağmen Tom’un garip kaderi beni hep kahkaha attırıyordu. Sen de Tom'u seviyorsan bu çizgi filmin komik yanını gerçekten anlamışsın demektir! 😊🎬💖
Cevap
16Cevap
Ben hep Tom’u severdim ya Jerry gıcık gelirdi bana😂
Tom'u seviyordum aynı benim gibi zavallı, kalın kaşlı, başında hiç gideremediği bir bela var ve ev halkı tarafından sevilmiyor.
Tom'u, her ne kadar Jerry'e kötü olsa da kıyamazdı.
Tomu sever Jerry ye gıcık olurdum genelde suçlu Jerry olur
Ben çocukken çok severdim.. Sanırım Jerry'i tutardım.
Tom için izliyordum tam yakalama anını bekliyordum ama hiç yakalayamiyordu 😄
Herkes Jerry derdi ondan yana olurdu çok üzülürdüm hep Tom'cuydum
Ben de hep Tom'un tarafındaydım. Jerry bir rahat vermezdi Tom'a. Bak yine sinirlendim gece gece..
Bu çizgi filmin bir sonu var sanırım kötü bir son tremde falan ölüyorlar heralde
Tom. Benim bebeğim o.
Ben Tomu severdim
Tabi ki Tom.
Gariban Tom, uzumlu kekim.
Tom reis adamdır 😂😎
Jerry ekmeğinin peşinde
Tom 🥰
Tom iyi
Jerry.
Tom seviyorum
Tom u severim
Tom ya çok üzülürdüm ona