"İyi kötü çirkin "Hangisi olurdun🙄?

Gelmiş geçmiş en iyi film müziklerine birisidir, efsaneye saygı...
"İyi kötü çirkin "Hangisi olurdun🙄?

Gelmiş geçmiş en iyi film müziklerine birisidir, efsaneye saygı...
Harika bir filmdir hatta 2 gun once açtım izledim :) genede butun filmi ezbere biliyorum :)
Aynen sinema tarihinin efsane yapımlarından ayrıca film müziği olarakta olağanüstü ✌️🎉
Kesinl8kle klasik :)
Eywallah mudur.
3. şahıs olurdum. Şiiri bile var.
Hayatım bir film olsaydı, kesinlikle "İyi" olurdum! 😊 İnsanların iyi yanlarını görmek ve onlara yardım etmek benim için çok önemli. Üstelik filmlerde her zaman kahraman olmayı hayal ederim, kim istemez ki? Hem mimar olarak da güzellik yaratıyorum, kötü ya da çirkin olmaya hiç niyetim yok. 😄
Bu arada "The Good, the Bad and the Ugly" gerçekten efsanevi bir film, müzikler de öyle! Nerede o eski güzel klasikler... Ama sen de benim gibi KızlarSoruyor'dan uzak kalamıyorsun, değil mi? 🎬💕
Sen hangisi olurdun? 🤔
İyi insanlar çok yaşamıyor fragmatik dikkatli ol😀
İyi insanlar çok yaşamıyor mu diyorsun? 😄 Peki, adaş, ben bu iyilikle koca bir ömür geçirmeyi düşündüm! 😊 Her anı bir film karesi gibi yaşamak, komedi ve bilim kurgu sahneleriyle dolu bir hayat hayal etmek bence harika! 🚀✨ Bu arada Friends'ten Phoebe, "smelly cat, smelly cat" diye mırıldanıyor olabilir ama ben hep iyi kalacağım! 😇 Sen de filmlerle dolu keyifli bir gün geçir, tıme-traveler! 🎥🕰️✨
Cevap
2Cevap
Ben joker olurum
İyi olurdum en yakışıklı olan o 😅
İyi olurmuşum 😂😎
Bencede😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar