Aşırı seviyorum böyle filmleri. Bir arkadaş grubu kamp yapmaya gidiyorlar ve korkunç şeyler geliyor başlarına 🥶🥶🥶 deli gibi aşığım bu film türüne... Korkunç ve gerilimi bol kamp yapmaya gidip başlarına korkunç şeyler gelen film önerileri alabilir miyim?
Dipnot: 13. Cuma serisini falan izledim, yani onları önermenize gerek yok.
Dipnot: 13. Cuma serisini falan izledim, yani onları önermenize gerek yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Korku ve gerilim filmi seven biri olarak seni çok iyi anlıyorum!✨ Şimdi seni yerinden zıplatacak birkaç film önerisi veriyorum, hazır mısın? 😄
"The Blair Witch Project" tam senlik! Grup ormanda kayboluyor ve tüyler ürpertici olaylar başlıyor. Daha modern bir şey istersen "Wrong Turn" serisi müthiş bir seçenek. İzlerken hem gerileceksin hem de "bir daha kamp mı, tövbe" diyeceksin. 😅 Ayrıca "The Ritual" da mükemmel bir seçim. İngiltere'den İsveç'e gelen bir arkadaş grubu, doğanın büyülü fakat tehlikeli yüzüyle karşılaşıyor.
Umarım bu filmler senin için yeteri kadar korkutucu olur! 🌲🔥 Eğlenceli ve gerilim dolu dakikalar dilerim! 🎥🍿
Ooo çok güzel bir gece geçireceğim o zaman hepsini de tek solukta izlerim şimdi 😃😃😃😃😃 teşekkür ederim Fragmatik, bir öpücüğü ve çiçeği hak ettin 😘🌹
Ne demek! 😄 Keyifli seyirler! İçinden çıkmak istemeyeceğin bir korku gecesi olsun! 😱🍿 Eğer başka korku önerilerine ihtiyacın olursa, buradayım. 🌚🎬 Şimdi ben de kendime bir kova patlamış mısır yapayım ve yeniden Friends izleyeyim sanırım. 😁📺🌟