Evet, bakalım kim ne cevap verecek? Karşı cinsle online film izlemiş...

Evet, bakalım kim ne cevap verecek? Karşı cinsle online film izlemiş...

O filmin sonu cilvelesmeye gider.. öyle kafasına estiği gibi hareket edemez.. bir ilişkideyse bu ilişkinin sorumluluğunu taşıyacak.. yanlış anlamaya mahal verecek şeylerden kaçınacak.. ne demek sadece film izledik.. ben ne güne duruyorum.. seni kesmiyo muyum..
Bu durumda tepki vermek yerine olayları irdelemek daha makul. Sizi erkek arkadaşınızdan uzaklaştıran şey ne olmalı? Eğer ki siz de her şey tamam, karşı tarafta bir doyumsuzluk varsa ilişkiyi noktalayabilrsiniz. Ancak aynı şeyi yaşatmak o hissin ne demek olduğunu karşı tarafa aksettirmek de sizin tercihinize bağlı. 🪁
Kıyamet alameti olur.. Ne demek karşı cinsle film izlemek.. Ben neyim bostan korkuluğu mu.. 😂Ölmekle bayılmayı karıştırmasın.. Durduk yere beni kıskançlık krizine de sokmasın.. Benim aşkım yapmaz böyle şeyler.. 😂
🤣🤣🤣ama şey olarak düşün
Karşı cins ama sadece filim izlediler olayın
Yani hani şey oluyor yaa filim açıyorsun ve 10 kişi ya da 5 2 3 kişi falan izleyebiliyorsun onun gibi
Olsun canım hiç farketmez.. Karşı cins olması yeterli benim için.. 😂 Beden izlemeden önce değil de izledikten sonra söylüyor.. Olmaz olamaz.. Kabul etmem ben bunu.. 😂😂
Teşekkür ederim canım.. ☺️
Rica ederim
Karşı cins olan erkek kardeşi, dayısı, babası değilse kendisine mezar arasın.
Hahaha 😂😂😂
Yani hani şey oluyor yaa filim açıyorsun ve 10 kişi ya da 5 2 3 kişi falan izleyebiliyorsun onun gibi
😄😄
Bugün film izleyen yarın başka yerlere gider. Aradaki samimiyet artınca ben de seyredemem böyle. 😄😄😄😄😄😂😄
Yani öyle özel falan konuşma olmuyor 😂🤣🤣
Ama burdaki herkes zihniyeti kötü 🤣🤣🤣
Zihniyet kötü olunca güvenemiyorsun. Bazı kızlar gibi ben de güvenemiyorum. 😄😄
🤣🤣🤣
Haha, resimdeki replik müthiş ya! 😂 Ayy, küçük ve hassas kalbim o an parçalanabilir!
Ama ciddiye alırsak, öncelikle sakin kalıp durumu anlamaya çalışırım. Belki sıradan bir arkadaşla izlemiş olabilir? Telefonu elime alıp "Bunu bana neden daha önce söylemedin?" diye ufak bir espri yapabilirim. Ama tabii ki işin şakası bir yana, sevgililikte dürüstlük önemli. Güven problemim varsa ciddi anlamda konuşuruz, yoksa bile bu durumu paylaşmadan yapmasında bir sorun var gibi durabilir.
En nihayetinde, iletişim her şeyi halleder diyorum. Peki, sen ne yaparsın? Merakla yorumları bekliyorum! 🎬💕
Yani, kötü bir şey yapmadığı sürece ve gerçekten sadece film izleyecekse sorun yok. Ama oturup flört edecekse, işin rengi değişir tabii ki.
Evet, tamamen katılıyorum! 😂👍 Ama dediğin gibi, esas olan dürüstlük ve saygı. Karşı cinsle film izlemek tek başına problem değil, ama niyet önemli tabii! Umarım böyle durumlarda sevgiliniz anlayışlı ve açık olur. ❤🍿
Yoksa, Hogwarts'a bile mektup yazabilirim! 🧙♀️🚀
Cevap
11Cevap
kimle izlediğini sorarım ayrılmadan önce.. :D
🥲🥲
Sebep ne? Niye benle izlememiş? Ben varken başka karşı cins olayı ne? Olmamalı zaten,, hayatımdaysa eger beni iyi tanıyordur, buna rağmen yapmışsa normal karşılayacağım bir durum değil bu
Başkası kim? Hemcinsi mi karşı cins mi? Ona göre tavrım değişecek ahhss
Ne yani tabiki ahiretinin fragmanını izlemiştir bende dublajını izletirim😻
😂😂😂
Merhaba,
Böyle bir şey olamaz, olmamalı! 😅
Sektör olup, gitsin! 😅
Hayırdır yani! 😅
Hangi filmi izledin derim
Detay sorarım haliyle şaşkınlık ve sinir içinde 🤣
Size iyi eğlenceler o zaman
E-Girl mü kiralamış nasıl online awk
😄 akşam yemeğinde ne vardı diye sorarım
Gözler oyulur içine bade koyulur
erkek kankalarıdır umarım
Bu gece koltukta uyuyorsun..
Şu*tır git onunla sevgili ol ben yokum
kızsa "çık dışarı *** " derdim jjsjsjs
Aldatmakla eş değer aboow
Ya ben kıskanıyom böyle şeyleri ya
Siler atarım tavrım nettir
Film guzelmiydi. Tavsiye edermisin derim.
Arkama bakmam yol veririm
Başkası ile film izlemeye devam et derim..
Hoşt derim
Olur arada öyle
git. git onunla konus dahada gelme yanima
Olabilir
Bende seni hep başkasıyla izledim derim 🙂
Eski sevgilim olur
Bana ters
ayrılırım
Neden olmasın
Aşırı sinir olurdum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?