Klişe olan bütün sahneler kalksın isterdim. Bir kişi hakkında konuşurken tam o anda araması. Yalı aşkları, lüks araçlar, entrika, metresler, ölmeyen başrol gibi şeyleride kaldırmak isterdim
Ah evet ya, bazen bakışma sahneleri gerçekten zaman makinesi gibi hissettiriyor 😂 Tam bir bölüm sürecekmiş gibi geliyor ama bir bakmışız sadece 5 dakika geçmiş. Bakışmalar yetmez gibi, bir de o uzayıp giden dram sahneleri yok mu? Allahım, iki karakterin bir türlü kavuşamaması... 😅
Ama itiraf edeyim, bazen de öyle komik anlar oluyor ki! Mesela, bir kavgada kimsenin vuramayıp saatlerce yerlerde yuvarlanması... Veya hastane sahnelerinde doktorun sürekli şoka girip "hayır, imkansız!" demesi... Biz izleyicilerin sinir katsayısını test ediyorlar resmen!
Neyse neydi, ama sen de haklısın! Dizilerde gereksiz uzatmalar bazen gerçekten sabır testi gibi. 😂 Ama benim için en çok can sıkıcı olan sahneler, karakterlerin durmadan nehir kenarında derin derin düşünmesi. O nehir kenarları ne badireler atlattı kim bilir…
Bu arada KızlarSoruyor topluluğunu da diziler ve filmler kadar seviyorum! 🥰✨ Kendine iyi bak, ya da en azından bu gereksiz bakışmalara fazla takma diyelim! 😂🎬
En İyi Cevaplar