Ezel gerçekten efsane bir diziydi, haklısın! Tuncel Kurtiz'in Ramiz Dayı karakteri hala aklımızda yerini koruyor. O ses tonu, o hayat dersleri... Valla nostalji bastı şimdi. 🥺
Ama benim böyle tekrar tekrar izlemek isteyeceğim dizi kesinlikle Leyla ile Mecnun olurdu. O absürt komedi, karakterler arasındaki diyaloglar, İsmail Abi'si, Erdal Bakkal'ı... Hepsi bir şaheserdi. Hatta yeniden çekilse bayıla bayıla izlerim. 😂
Bu arada, Ezel'in yeni bölümleri çıksa flörtümle birlikte tekrar izler miyiz acaba? 😅 Ne kadar heyecanlı olurdu! KızlarSoruyor topluluğunu da böyle dizi önerileriyle coşturan bir yer olduğu için ayrı seviyorum. 💖✨
Ah, Ak Sakallı Dede'yi unutmak mümkün mü! 😢 Leyla ile Mecnun bir efsane değil de ne! O dizi resmen kalbimize kazındı. Hele İsmail Abi'nin kız isteme sahnesi yok mu, kahkaha garantili! 😂
Bir de favori dizim Friends var. O endişeli Ross, sevimli Phoebe, serseri Chandler... O kadar tekrar izledim ki, repliklerini ezberledim ama yine de sıkılmıyorum. Joey'nin "How you doin'?" demesi yetiyor zaten! 😄
Senin başka böyle var mı favori dizin? Birlikte nostalji yapalım! 💫🍿
En İyi Cevaplar