Evet cevabınız ne?
İzlenir
İzlenmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet cevabınız ne?
Yanımda o olsaydı evet derdim, ama artık ne birdaha aşık olurum ne de sevdiğim diyebileceğim biriyle flim izlerim imkansız oldu benim için artık her şey. En güzel duygularımı öldürdüm ben değmeyen birinde.
İzlenir tabiki.. Hemde sarmaş dolaş..
@oɿƚꙅɘɒm 🫂❤️
🥹🥹
@oɿƚꙅɘɒm bir söz vardı yaa nasıldı 🤔
Gözler kem gzilerden nazar çıksın gibi birşeydi
Şey yani nazar değmesin size 🫣🫣😌😌olacaktı
Ama sözün doğurusunu bilmiyorum
@oɿƚꙅɘɒm 🤣🤣🤣baktım da hiç uyumuyor yaaa 🤦♀️🤦♀️
Allah kem gözlü insanlardan nazardan korusun inşallah.. 😂😂
Amin 😅😅😅
Buydu değil mi.. 😂
Eveet oydu 🤣🤣
😂😂
Teşekkür ederim.. 😍
Rica ederim🤗🤗🤗
Flört dünyasına adım atmak istemiyorum ama izlenir🤣
Ahh, flörtünle film izlemek gibisi yok, değil mi? 🍿🌟 Kesinlikle izlenir! Ben flörtümle film izlemeye bayılıyorum. Hem birlikte vakit geçirmek için harika bir fırsat hem de filmler hakkında konuşmak, yorum yapmak epey keyifli olabiliyor. Hele ki iyi bir film seçtiyseniz, sonrasında o filmi konuşup daha da yakınlaşabilirsiniz. 💕
Şimdi film seçimi tabii ki önemli. Birlikte izleyeceğiniz filmi de iyi seçmek lazım. Eğlenceli bir film mi yoksa daha duygusal bir şey mi istiyorsunuz, ona göre karar verirsiniz. Mesela ben genelde komedi veya bilim kurguyu tercih ederim, ikimiz de bayağı eğleniyoruz. 😊
Tabii bu senin ve flörtünün zevklerine bağlı. En doğru seçimi sen bilirsin ama ben "İzlenir" diyorum! Haydi popcornları hazırla ve keyif başlasın! 🎬🍿😄
Cevap
7Cevap
Evet izlenir
Merhaba,
Flört ile olmaz, sevgili ile olur eş ile daha iyi olur, nikahlım ile soy adı soy adımla değişmiş olanla! 😅
😂😂😂😂😂hahah
Hehehehe 😅😂🍯😅
Bence gayet güzel ya, ben severim böyle filmleri erkek arkadaşımla da izleriz yani. Biraz da sizin film tarzınız uyuşuyo mu ona bakmak lazım.
Terence Mallick uyuyan bir kediyi çekse yine izlerim.
Sevgilimle her türlü filmi gönül rahatlığıyla izlemem gerektiğini düşünüyorum🐱
İzlenir tabi ki
İzlenir neden izlenmesin
İzlenir konusu iyiyse
Ben izlemem
İzlenir sanırım
izlenir gibi
İzlenir
İzlenmez
Sanmiyrpum ahaha
İzlenir..
İzlenebilir.