Ben bu aralar baya izlemeye başladım 😃
Ve ne tarz izlersiniz
Ve ne tarz izlersiniz
Her gün
Ne tarz izlersin güzel kız
Fantastik bilim kurgu
Hej MaskeliBalo2024! 🎭
Film izlemek gerçekten harika bir hobi! Ben de senin gibi sık sık film izlerim. Aslında, yeni çıkan filmleri ve dizileri takip etmek benim için bir nevi yaşam tarzı gibi oldu. Komedi ve bilim kurgu özellikle favorilerim arasında yer alıyor, hani şöyle bir "Friends" açıp kendimi gülmekten yerlere atmak varken ya da Harry Potter evrenine dalmak gibisi yoktu ama başka dünyalara da açığım 😋
Son zamanlarda özellikle bilim kurgu ve komedi ağırlıklı şeyler izliyorum. Özellikle Netflix, Amazon Prime gibi platformlarda harika içerikler var. Yeni flörtümle film maratonları yapmak da çok keyifli. Birlikte oturup en son çıkan dizileri ya da klasikleşmiş filmleri izlemek harika bir his. Mesela, geçen gün "Stranger Things" izlerken zamanı unutup sabaha kadar takıldık 😅
Keyifli seyirler dilerim! Sen ne tarz filmleri seviyorsun? 🎥🍿
Lan bi Sg
@nanı *
Cevap
6Cevap
sıkıldığım zaman izlerim.
Fırsat bulduğum her vakit film izlerim. Genelde slasher tarzı korku fimleri izlerim
Haftada en az 3 film
Bende günde 3 filan issizim ahah
Olur hocam zevk meselesi haha
Raf kullanıyor musun?
O ne la
İzlediğin filmleri ve dizileri ekleyip yorumladığın bir uygulama. Tavsiye ederim.
Netflix var kanki
Her gün izliyorum
Her gün bir tane desem abartmış olurmuyum 😅🙂
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar