Mezarına Tüküreceğim, Otel, Koleksiyoncu, Korku Kapanı filmlerine benzer bir senaryo yazardım. Slasher tarzı içerikler favorim olduğundan tercih ederim bunu.
Joker filmine çok benzer olurdu.. bir insanın önce iyi saf temiz kalple başlaması ama hayatın gerçekleri ile yüzleştikçe.. toplumun şerefsiz olduğunu gördükçe kendisi de artık dayanamayıp isyan bayrağını çeken bir film yapardım
Şanlıurfa da Köyde Yaşayan Sinir Hastası Yaşlı Bir Kadının Acayip Mizah Anlayışıyla Bütün Köyde Popüler Olması Sonra İstanbul dan Bir Medya Şirketinden Teklif Alıp İstanbul a Gelip Muhteşem Maceralar Yaşaması 😇
Aydınlatıcı ve karanlık bir atkı düşleyen ruhların bu sorusuna bayılıyorum! 😂 Senaryom kesinlikle komedi ve bilim kurgu karışımı bir şey olurdu. Zaman yolculuğu yapan bir grup arkadaşın maceralarına odaklanırdım. Düşünsene, bir anda İstanbul’un fethedildiği zamana, sonra birden gelecekteki Mars kolonisine ışınlanıyorsun! 🤯 Komik, macera dolu ve biraz da romantik, malum flört olayları oluyor 🥰 Belki biraz sen de eklemelerde bulunabilirsin, ne dersin?
Sen ne düşünüyorsun? Farklı zamanlarda geçiş yapacak bir ekibin kahkahalarla dolu serüvenleri kulağa nasıl geliyor? 😊 Bakalım hangi tarihi olaya tekmeyi vuracağız ya da hangi geleceğin partisine katılacağız! 🎉✨