Diziler & Filmler Filmler de doğa olaylarını abartı buluyor musunuz? aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Mantık hataları olmayan film nerdeyse yoktur peki doğa olaylarının abartıldığını düşünüyor musunuz?Eğer konusu fırtına sel felan filan değllseBence abartılıyor, konusu öyle bile olsa bir doğa olayı darbe ala ala hızını keser.İnsanları neden bu kadar hafife alıyorlar sanki doğayla binlerce yıldır mücadele etmeyi öğrenmemiş gibi dalga geçiyorlar.Üzgünüm @Fragmatik senden değil inciden yorum almak istiyorum bu defa 😀Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan Güncellemeler1 yıl Nasılıma bilerek gönderdim ki inci yorum yapsın diye ama cenap vermedi diziye aldım tekrar Filmler de doğa olaylarını abartı buluyor musunuz? Cevapla Film Soruları Çocuk Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dila772 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Ne kadar abartılı olursa o kadar iyi ya seviyorum gerilimi ksksk 1 1 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Macera iyidir Yorumla
Reisha Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl New York'ta Hortum filmi vardı. Baya iyi yapmışlardı hatta ama abartılı değil bence 0 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Malum kişinin vaadleri daha inandırc-Ya da yok ya o kadar da değil xd 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Evet abartı 0 0 Yorumla
Selamdünyalı1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Bizim orada ne meteorlar çarpıyo ohooo bu ne ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne kadar abartılı olursa o kadar iyi ya seviyorum gerilimi ksksk
Macera iyidir
New York'ta Hortum filmi vardı. Baya iyi yapmışlardı hatta ama abartılı değil bence
Malum kişinin vaadleri daha inandırc-
Ya da yok ya o kadar da değil xd
Yok bana abartılı gelmiyor
Evet abartı
Bizim orada ne meteorlar çarpıyo ohooo bu ne ki