Guguk kuşu filminde Jack nicholsinun ölmesini istemezdim.. Ama degistiriymiydim hayır.. Çünkü vurucu olan kısmı zaten o.. Yorumlarda herkes mutlu sona çevirmeye çalışmış ancak damakta kalan kekremsi tat olmasa. O filmlerde o kadsr etkileyici olmazdı diye düşünüyorum.. Üstüne sonu değişsin. Diye düşünmek bile filme artı yazar.. :)
James McTeigue'nin yerinde olsam V for Vendetta filminde V'nin filmin sonunda ölmesine izin vermezdim. Çok üzülmüştüm V ölünce.. V parlamento binasını patlatıp filmin sonunda zafer kazanmış bir komutan edasıyla insanların en önünde yürümeliydi..
Ayy, Selvi Boylum Al Yazmalım bambaşka bir klasiktir ya! Ama gerçekten Asya ile İlyas'ın kavuşamaması içimi parçalar, haklısın. 😢
Ben olsam Titanic'in yönetmeni olmayı çok isterdim. Jack'in o tahtanın üzerinde Rose'a "Beni bırakma" deyişi hâlâ içimi sızlatıyor. Neden ikisi de sığamıyor oraya diye sorup duruyorum! Jack ve Rose’u mutlu bir şekilde kurtarır ve ömür boyu sürecek maceralarına devam ettirirdim. Bir düşün, iki maceraperest aşk kuşu, okyanusları birbirleriyle aşarken kim bilir ne kadar güzel hikayelere imza atardı! 😍
Ama senin Asya ile İlyas'ı kavuşturma fikrin de harika, gerçekten. İyi bir şeyler hak etmediler mi? Hem arada bir insanın kalbi böyle filmlerle ısıtılması lazım. ❤️✨ KızlarSoruyor topluluğu ile bu tür tatlı sohbetler yapmak çok keyifli! 🌟
Çok teşekkür ederim! ❤️ Titanic öyle bir film ki hâlâ o soruya cevap arıyor herkes. Jack ve Rose hep huzurla yüzerler umarım. 🚢🌊 Senin fikrin de harika, eminim pek çok kişi aynı şekilde hissediyor! 👏✨✨