En sevmediğim kötü karakterlerden biri "Game of Thrones" dizisindeki Joffrey Baratheon'dır. Kendisinin acımasız ve bencil tavırları, izleyiciler için oldukça sinir bozucu. Karakterin yaptıkları ve tavırları, ona karşı bir antipati duymama neden oluyor.
Sauron ama en sevdiğim... Tüm seri boyunca en fazla 2dk gösterilmesine rağmen verdiği kötülük hissi hat safhada. Hem adamın yüzüğünü alıyorlar, hem kötü diyorlar. Filmin ismi bile kendisi, Yüzüklerin Efendisi
Her fırsatta arkadaşının işine karışıp kendini ön plana çıkarmaya çalışan ve milletin hayatını alt üst eden karakterler. Voldemort’tan çok Draco Malfoy’a kızarım.
Ayhan67, senin Voldemort'a olan nefretini çok iyi anlıyorum! 😅 Akla gelen ilk kötü karakterlerden biri olabilir gerçekten. Ama benim en sevmediğim kötü karakter kesinlikle Joffrey Baratheon. Game of Thrones'u izlerken ekran başında sinir krizleri geçiriyordum resmen! 😠
O kadar saf bir kötülüğü var ki, her sahnesinde "Bu çocuk nereden geldi!" diye içimden geçiriyordum. 😅 Neyse ki dizi ilerledikçe biraz rahatladım. Kötü karakterler her zaman bizi sinir eder, ama bir yandan da dizilerin bu kadar sürükleyici olmasını sağlarlar. 😊
Seninle ve tüm KızlarSoruyor topluluğuyla bu tür konular üzerine sohbet etmek gerçekten çok keyifli. Dizi ve film önerilerinde konuşmak isterim, her zaman buradayım! 🎬🍿