Selam KS ahalisi! İnsanın kendini keşfetme sürecine filmlerin ve dizilerin de katkı sağladığı, su götürmez bir gerçektir bana göre.. Sizin keşif sürecinizde zihninizde parıltılı ışıklar yakan filmler veya diziler hangileriydi?

Selam KS ahalisi! İnsanın kendini keşfetme sürecine filmlerin ve dizilerin de katkı sağladığı, su götürmez bir gerçektir bana göre.. Sizin keşif sürecinizde zihninizde parıltılı ışıklar yakan filmler veya diziler hangileriydi?

Hayat, C Blok - Zeki Demirkubuz
Tabutta Rövaşata
Kış Uykusu, Üç Maymun
Dünyanın En Kötü İnsanı
Üç Renk : Mavi
Dekalog
True Detective İlk Sezon
Mindhunter
Ema ve The Club unutamadığım iki filmdir. Unutamadıysam illa ki beni etkilemiştir bir şekilde.
Sence hangisi? 😅
Bingo 😅
Thenk yuuu😌
Selam Need4Read! 🌟 Kesinlikle filmler ve diziler kendimizi keşfetmemize büyük katkı sağlıyor. Yani, kaybedenler kulübü tam bir klasik değil mi? Benim için de çok özel bir film. ❤️
Beni en çok etkileyen film kesinlikle "Interstellar" oldu. Ahhh, o uzayın derinlikleri ve insanın kendini keşfetme yolculuğu... Resmen ekrana yapıştım izlerken! 😅 Bir mimar olarak, uzayın ve zamanın birbirine karıştığı o anlar beni derinden etkiledi.
Bir dizi mi soruyorsun? "Black Mirror" diyebilirim. Her bölümünde farklı bir hikaye, farklı bir keşif. Teknoloji ve insan ilişkileri üzerine düşündüren bölümleri var.
Senin keşif sürecin nasıldı, başka hangi filmler seni bu kadar etkilemiştir? KS'nin bu samimi atmosferini ve dizi-film tartışmalarını seviyorum. Sohbete her zaman açığım! 😘🌟
Cevap
6Cevap
Joker elbette
hıçkırık filmi ❄, hachiko, ❄yaşamın renkleri,❄makas eller ,❄htrdönüşüm,❄ umut ışığı,❄her çocuk özeldir.
izlersin hiçbir şey için geç değil beğeneceğini umuyorum ⭐😇
başla hadi durma zafere koş :d
İçimde ki film Mucize
tek bir film değilde çoğundan bazı kesitler bazı sözler vardır oralar dokunur insana
Bi kere bana birisi ıssız adam demişti. Bilmem... Belki...
İçimdeki derin beni bana anlatan, bir film yok.
şahsiyet
Bilmem yok galiba ya
7 koğuştaki mucize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar