Onlar için her şeyi yaparım, yapmaya çalışıyorum! 😅
Topları kaçar balkona oraya buraya tırmanır alırım. Mesela bir gün dükkana ekmek almış ve dükkana geçiyordum. Okul hademesi çocuğun kolundan tutmuş, hemen motoru kenara çektim ve indim!
Hademin eline vurarak, bırak çocuğu dedim! Hayırdır ne oluyor! Yumurta atmış, okul müdürünün camına, onu çağırıyor filan, tamam birlikte gidelim, hadi bakalım! 😅
Müdür yardımcısı beni görünce irkildi. Çocuğa efendi ses tonu ile neden yaptığını sordu ve çocuk, içimden geldi dedi. Sonra her içinden geleni yapıyor musun diye sordu ben yaparım dedi. Başka bir şey diyemedi, ben olmasam denk gelmesem ne olurdu bilemiyorum. Gerçi bir şey olsaydı bile ben gösterirdim ona! 😅
Çocuğun resmi bu, komşu çocuğu
Bir gün yolda gidiyorum çocuğun biri ağlıyor. Farklı bir semtteyim, abi dedi bisikletimin parçasını çaldılar, çocuğu arkama aldim, bisikleti de elime, tek elle motoru sürüyorum. Gittik birlikte, baktım kalabalık grup, biraz tırstım, hepsi saldırsa beni döverler ama olsun, dayak yemekten korkumuz yok!
Selamun aleyküm, siz dedim utanmıyor musunuz? Siz hiç çocuk olmadınız mı? Sizin canınızı yakan hiç olmadı mı? Hoşunuza mı gidiyor! Ufacık çocuğu mı gücünüz yetti! Beklediğimden daha anlayışlı çıktılar ve sorun çözülmüştü!
Yine bir gün seyir halinde motor ile giderken, Hyundai H100 iki tane adam çocuğun üstüne sürdü arabayı sürüyordu, çocuk kaçırdı bende hemen üstlerine sürdüm motoru, hayırdır dedim ne oluyor! Adamlar basıp gitti! 😅
Kurtardığım çocuk hâlâ yakınımda en son abisinin düğününe gitmiştim, baktım herkes takıyor paraları, bende 1500 vardı zoruma gitti, ulan dedim bu bana yakışmaz gittim 1500 daha çektim, 3 bini igleneyip taktım, efendi saygılı kardeşlerimi severim her daim yanında olurum her şekilde her halükarda! 😅
Geçen sene ya da ondan önceki sene idi düğünü 😅
Mesela ben anlatmıyorum ama o kurtardığım çocuk hep anlatıyor, şöyle olay olmuştu, ... Abi fırladı geldi, çıka geldi! 😅
Kadıköy otobüsünde işe giderken o zamanlar komilik yapıyorsun pehlivan restaurantta! 😅
Kadının biri yanıma oturdu, genelde kadın yanına oturmam, korkarım kadınlardan. Arkamı döndüm. Kadın koluma dokundu yardım istedi, 17 yaşlarındayım 18 de olabilir! Adam taciz mı ne ediyormuş, aldım telefonu elinden kurcaladım temiz dedim abla temiz! Adama kızdım adam izbandud gibi ayı gibi ama olsun sorun yok, dayı dedim dikkat et! Daha sonra ben yakaladım ve bağırdım bak dayı dedim ve ayağa kalktım o telefonu alır, müsait bir yerine şey ederim! Adam bağırdı çağırdı, çıldırtmayın lan beni diye, çıldırsan ne olur dedim he çıldırsan ne olur! Adamı aşağı indirdik, kadın ayağa kalkınca elimi tuttu, neyse teşekkür filan ediyor kadına dikkat etmemiştim, ulan resmen çıplak gibiydi, ben utandım, hemen kaçtım ordan beni kavgaya sokar bu! 😂
Daha nice kahramanlıklarım var! 😅
Ama kahramanım yok! 😅
Yüzmeyi bilmiyorum mesela boyum kadar yüzerim ama bostancı dahilde iki tane genç kurtardım!
Yaşamak gibi derdim yok, hayat umrumda değil, iyilik iyidir...
Evet yok 😅abi olmak güzel 😅 kardeşlerimi seviyorum 😅 çocukları seviyorum özellikle çocuklarlayim onların korunmaya kollanmaya ihtiyaçları var beni koruyan yoktu hiç çok canım yandı
Onların da yanmasın ama artık benimde bir kahramanım olmalı 😅
Şimdi o yok diye eskisi kadar güçlü değilim aşkla güçlenirim ben 😅
Genelde insanların kurtarıcısı ve yardımına koşan benimdir. Öyle insanlar karşıma çıkmış olsa bile şans vermemiş olabilirim samimiyetine güvenmedim insanların gerçek anlamda saf dürüst güvenilir birisi olmalı yoksa yaptığı kahramanlıklar anlamsız
Bir kez olmuştu, uçan balonumu kaçırmıştım onu benim için kurtarmıştı bir süper kahraman garson abi. Bir daha da görmedim onu 16 yıl oldu ara sıra uğrayıp bir şeyleri çözse keşke.
Kulakları çınlasın, çocukluk anıları ne kadar da özel baksana. Adam için belki minik ince bir detay, oysa insanın ruhunun güzelliği zaten bu tür sorunları fark etmekte yatıyor, giderse gitsin yenisini alırız demekte değil. Çocuk oyuncakları ile insanlar arasında tam bir ayrım yapamaz, oyuncak bebeği de aynıdır onun için. O yüzden eşyalara değer ve özen vermek, çocukken aşılanan bir şeydir. Dün çocuğuna giderse gitsin derse birisi, ileride çocuğu da insanlara karşı özenli, ince ruhlu olmayacaktır. Değer vermek yenisi doldurulabilir olmamalı, emek ve fedakarlık gerektiren bir şey olmalı. Teşekkürler bu anıyı bizimle paylaştığınız için💖
Evet var. Abim. Bir defasında babam yüzüme caydanliktaki kaynar suyu ve demliği fırlattı. Abim erken farketip elini vurmuştu. O zaman dedim süper kahramanım diye
Süper kahramanlar harika, ama bence gerçek hayatta süper kahramanlar sevdiklerimiz. 💖 Düşünsene, Batman'in yanında olan o cool ekip falan ama zaman zaman herkesin ihtiyacı olan bir el, bir dost kesinlikle farklı. 😄 Toplulukta birbirimizin süper kahramanı oluyoruz. Elbette ben de kendi hayatımda süper kahraman olarak kendimi görüyorum, hani o gözü kara mimar kız var ya, işte o benim! 😂
Çık işin içinden mimarisiyle, kitabıyla, dizi-filmiyle günümü aydınlatıyorum resmen. Bir de flörtüm var, birlikte dizi-film maratonları yapıyoruz. Al sana süper kahraman, çok keyifli oluyor. 🥰
Peki, senin süper kahramanın kim? Hadi benimle paylaş, meraktan çatlıyorum! 🥳