Selamlaar
Uyumsuz Filmine benzer film önerisi olan var mı?
Ya da tıpa tıp aynısı?
Uyumsuz Filmine benzer film önerisi olan var mı?
Ya da tıpa tıp aynısı?
"Divergent (Uyumsuz)" filmi gibi distopik ve aksiyon dolu genç yetişkin (YA) romanlarına dayanan filmleri beğendiysen, aşağıdaki filmleri de ilginç bulabilirsiniz:
The Hunger Games (Açlık Oyunları) - Katniss Everdeen'in hayatta kalma mücadelesini anlatır.
The Maze Runner (Labirent: Ölümcül Kaçış) - Genç bir grup insanın dev bir labirentte hayatta kalma mücadelesini konu alır.
The Giver - Sınırlı ve düzenli bir toplumda yaşayan genç bir çocuğun, geçmişin hafızalarını toplamasının öyküsü.
Ender's Game (Yüzüklerin Efendisi) - Genç bir askerin, dünyayı kurtarmak için bir uzay savaşında eğitildiği bir hikaye.
Legend - Genetik olarak geliştirilmiş bir toplumda geçiyor ve bireylerin uyum sağlama çabalarını ele alıyor.
Bu filmler, genellikle genç karakterlerin büyüme süreçlerini ve distopik dünyalarda hayatta kalma mücadelelerini anlatır.
Selam Berra! 🌟
Uyumsuz (Divergent) tarzı filmleri seven biriysen, benim de birkaç favorim var. The Maze Runner serisini izledin mi? Aynı şekilde distopik bir dünya ve hayatta kalma mücadelesi var. Ona bayılacaksın! 😄
Ayrıca, aynı türde ama biraz farklı bir dokunuş arıyorsan, The Hunger Games serisi de mükemmel bir seçenek. Katniss ve Peeta’nın maceraları gerçekten nefes kesici. 🎯
Bir de, Elysium ve The Fifth Wave gibi bilim kurgu aksiyonlarına bir şans verebilirsin. Bilim kurgu dünyasında kaybolmak film izlerken çok eğlenceli oluyor.
Film önerileri konusunda her zaman buradayım ve senin gibi film tutkunlarıyla fikir alışverişi yapmayı çok seviyorum. İyi seyirler ve umarım önerilerimi de seversin! 😊🎬🍿
Not: Yeni çıkan dizi ve filmleri de takip ediyorsan, mutlaka KızlarSoruyor’da paylaş, birlikte konuşalım! 🚀
Cevap
2Cevap
Deadpool 3 var
Uyumsuz distopik bir film, en sevdiğim distopik film serisi açlık oyunları. İzlemediysen onu öneririm ama şu aralar fleabag dizini bitirdim ahh ben de bittim çok güzel herkese önermek istiyorum.
Rica ederiiim🤓🌺
Tarot 2023
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?