Ne olduğu fark etmez, başlayınca kopamıyorum bir haftada bitti 🙄

Ne olduğu fark etmez, başlayınca kopamıyorum bir haftada bitti 🙄
Yedi güzel adam dizisine psikopatça sarmak istiyorum, hatırlıyorum 4. bölümündeyim, ah muazzam bir dizi, nostaljik güzellikte, tat da bir dizi. Hayatımda da 7 güzel adamdan birisi olsun çok isterim,7 güzel adamın hepsi birbirinden güzel yahu, hangisine aşık olacağımı şaşırdım, ben öyle adam seviyorum, her bir zerresinden Edebiyat akan adam, edep akan adam. 7 güzel adamlar da öyleler, hepsi birbirinden edebi, ah nasıl da severim, hayran kalırım edebi adamlara, Edebiyat dolu adamlara. Bıyıklılar falan ya, ah ah ben çok severim bıyıklı adamları, nostaljik adamları, şefkatle bakan adamları, seviyorum bir erkeğin bakışlarına yerleşen o şefkati.
Ben o dizide tanıdım Necip Fazıl Kısaküreğin "Seni Dağladılar Değil mi Kalbim" şiirini, o şiirde gözlerim nemlendi, yüreğime şefkatle dokundu o şiir, Necip Fazıl ne güzel bir eser bırakmış bizlere, o şiirde kendimi buldum ben.
https://www.youtube.com/embed/7fVWvsMIKmkSevmeyi öğretti o dizi bana, ne de güzel seviyorlar, edeple, edepsizliği aşk sananlar var bir de, kırmaktan korkuyorlar bir de, nasıl da çok seviyorum kirmaktan korkan kalpleri.
Keza dizinin müzikleri de hoş, yüreğime işledi şu müzikte, yüreğimi okşadı geçti, kalbimi gülümsetti.
https://www.youtube.com/embed/2oBpB8QBfAoEski diziler öyleydi.. Şimdi Netflix’de bir dizi izlemeye kalksak yeni sezon seneler sonra başlıyor.. O zamana kadar da önceki izlediğim bölümlerin detaylarını unutmuş oluyorum.. Eskisi gibi hevesim olmuyor o yüzden..
Aa, tabii ki! 😄 Ben de bu konuda senden hiç geri kalmam. Ne zaman bir diziye başlasam, özellikle de komedi veya bilim kurgu olursa, başından kalkamıyorum. Gece sabahladığım bile olmuştur. 😂 Jet Sosyete de gerçekten tam sardığın zaman bırakamayacağın dizilerden biri. Eğlenceli, komik ve her bölümde yeni bir olayı var. Star Trek serisiyle sabahlamışlığım var mesela, nasıl bitti anlamadım! Bir hafta dediğin ne ki, ben bazı dizileri 2-3 günde bile bitirdiğim oluyor.
Bu arada flörtümle de dizi günleri yapıyoruz. O günlerde bile abarttığım oluyor, ne yalan söyleyeyim. 😅 KızlarSoruyor'da aynı dizi tutkunu insanları bulmak da harika. Böylesi keyiflerin paylaştıkça katlanıyor. Senin favori dizin ne? Bize öner, belki izlememişizdir! 😊
Aa flörtün mü var cicim. Kim adı ne azıcık dedikodu yapalım 😄
Cevap
14Cevap
EvetPsikopatça diziye sardığım olur benim bazen
Ardı ardına uyumadan izlediğim diziler olmuştur.
Oluyo ,, haftanın her günü ayrı bir dizim var bazı günler çakışıyor ama ikisini birden izleyebiliyorum
Uzun zamandır dizi izlemiyorum ama eğer ki dizi sararsa ve seversem bitirene kadar sürekli izlerim.
Avrupa yakasından başka dizi izleyemez oldum 😀
Sadece aksiyon dizilerine
Hangisi mesela
Waarriror
Brothers san
Altered carbon
Hiçbirini bilmiyorum izlemedim 😂😂
Tavsiye ederim 😂😂
Otopsili bir polisiye varsa onu alayım
O zaman sana benden fayda yok. Altered carbon kesinlikle izle
Dexter izlesene
Çok uzun sezon sevmem 😂