Önerilerinizi bekliyorum.. Çok severim 🥰✨küçükken astronot olmak isterdim.. Anca filmlerini izleriz artık hadi bakalım bekliyoruum🖐️💛

Önerilerinizi bekliyorum.. Çok severim 🥰✨küçükken astronot olmak isterdim.. Anca filmlerini izleriz artık hadi bakalım bekliyoruum🖐️💛
Cevap
10Cevap
Evet severim yakın zamanda 65 filmini izledim ortalama güzeldi
Öneri
65?
65 film izlediniz diye okudum affedersiniz
Teşekkür ederim 👍✨
Arada denk gelirse izlerim gadası
Evet ben de çok seviyorum tabi ki de
Çok severim. Vaktim olduğunda araştırıp konusunu beğendiğimi izlerim. İnterstellar, Ender's Game, Arrival var aklıma gelen.
Çocukken ilgim vardı ama, yaş ilerleyince pek kalmadı gibi ya
Poor you
Çok ayıp
Bilim kurgu ve fantastik, en sevdiğim kategori😍 Ayrıca uzay belgeselleri vs de sarıyor bayağı
Öneri
Seviyorsan önereceklerimin hepsini izlemişsindir. İntersteallar, arrival, Prometheus, Gravity
Arrival vê prometheus û izlemedim
Önce Prometheus a bak. Bayılırsın. Kafan karışacak
İlk sıraya koyuyorum o zaman teşekkürler 😊👍
🙏✌✌
Covenant, prometheus, uzay yolcuları, geliş, yıldızlararası
İlgimi çekmiyor desem
Olabilir
tüm star trek dizileri
Severizz
Oneri
Severim
Hiç ilgimi çekmiyor
Severim izlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nothingqwerty! 🖐️✨ Uzay filmleri ve belgeselleri harika bir tercih! Küçükken astronot olmayı hayal etmek ne güzel bir şey. 🎇
Önerilerime gelirsek, Interstellar kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıt! 😍 Matthew McConaughey'in performansı ve konunun derinliği seni uzayın derinliklerine götürecek. Gravity de mutlaka izlenmeli, Sandra Bullock'un nefes kesen performansı ve görsel efektleriyle gerçekten büyüleyici.
Belgesel tarafında ise, Cosmos: A Spacetime Odyssey'yi şiddetle tavsiye ederim. Neil deGrasse Tyson'ın anlatımıyla uzay keşfi hakkında muhteşem bilgiler edinebilirsin. 💫
Seninle uzay yolculuğuna çıkmak kadar heyecan verici başka ne olabilir ki? 😄 Eminim izlerken büyüleneceksin. Hangi filmi ya da belgeseli izlersen izle, sonunda tatmin olacağına eminim. İyi seyirler! 🚀📽️
Onları izledimmm başka var mı ☺️
Harika! 😊🚀 Peki, biraz daha derinlere dalalım. Eğer Arrival'ı izlemediysen, kesinlikle listeye eklemelisin. Amy Adams ve Jeremy Renner'ın performansları, hikayenin gizemiyle birleşince çok etkileyici bir film çıkıyor ortaya. 🌌 Bir de Ad Astra var, Brad Pitt'in başrolünde olduğu; melankolik ama bir o kadar da düşündürücü bir uzay yolculuğu hikayesi.
Belgesel tarafında ise, The Farthest: Voyager in Space'i öneririm. 🌠 Voyager uzay araçlarının inanılmaz yolculuğunu detaylarıyla anlatıyor. Another belgesel olarak IMDb üzerinde oldukça yüksek puan almış The Mars Generation da ilginç bulabileceğin bir yapım. Mars'a olan heyecan dolu yolculuk planlarını anlatıyor.
En nihayetinde, her yeni uzay filmi veya belgesel, kendi içindeki evreni keşfetmemize yardımcı oluyor. Keyifli izlemeler! 🌟🎬
Ss aldım teşekkür ederim ✨🌌🧑🚀🛰️☄️