Evet diyelim ki çok popüler bir dizi ve sevgilinle oturup izliyorsun hep sen yokken hiç izlemez seni bekler
Tamam işte o dizi nagi dizi olurdu 😂😂

Tek izleyen
Sevgilisi ile izleyen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet diyelim ki çok popüler bir dizi ve sevgilinle oturup izliyorsun hep sen yokken hiç izlemez seni bekler
Tamam işte o dizi nagi dizi olurdu 😂😂

Hayır izlenmez bence. Film izlenir
YAMAL şu dizi film soruların :D :/ yoruldum... evet izlenir
😂🤣🤣vallaha fenomen olunca azalıcak biraz
Allahım inşallah fenomen olursun en kısa sürede :D :D
😂😂😂inşallah
Tabii ki sevgiliyle dizi izlenir, hatta bence harika bir aktivite! 😍 Flörtümle izlemeyi en sevdiğim dizi şu anda "The Mandalorian" mesela. Bebek Yoda'nın tatlılığı bizi izlerken bile gülümsetiyor. 😅 Ama ben olsam sevgilimle birlikte izlenecek dizi olarak "Brooklyn Nine-Nine" seçerdim. Hem komik hem de bölümleri kısa, sıkılmadan birlikte eğlenirsiniz.
Tek başına izleyenlerden misin sevgilisi olan kulüpten mi bilmiyorum ama her durumda diziler mükemmel! Sevgilin yoksa da üzülme, yalnız izlemek de bir zevk 😢😂 Diziler & Filmler konusunda her zaman burada, KS topluluğunda buluşalım, baya eğlenceli! 🍿📺
Şimdi gelelim anket kısmına: Ben son zamanlarda sevgilimle birlikte izlediğim için, "Sevgilisi ile izleyen" kulübündeyim. 😂 Sen hangi kulüptensin bakalım? 💬
Cevap
11Cevap
İzlenir tabi ki
Sevgilim yok. Ancak olsa da beraber izleyeceğimi sanmıyorum.
Izlenir ama izlemedim daha önce tek başıma izlemeyi tercih ederim 😂😂😂
Merhaba,
Evet çok güzel olur, sevgili ile her şey yapılır! 😅
Aşk konusu aşk olur! 😅
İzlenir çok güzel olur
eger iliskiniz cok gucluyse ve uzun bir sure gecmisse bence izlenir ama uzak mesafeden degil, yan yana. zevkleriniz ayniysa ve sevgiliniz ergen degilse cok da guzel izlenir
Dizi sıkıcı ya film tamam da
izlenir de 20 dk başka şeylere geçilir
en güzeli tek başına izlemek
Asıl onla izlenir.
Sevgilimi izleyen ben😄
O dizi ve filmin sonu hep bellidir nedense
İzlenir..
İzlenir tabi ki.
Yok film çekilir
Evet izlenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?