Etkisinden hâlâ çıkamadığım mükemmel bir başyapıt olan Godfather kadar güzel bir film olduğunu sanmıyorum ama onun yanına yaklaşabilecek bir film önerir misiniz?

Etkisinden hâlâ çıkamadığım mükemmel bir başyapıt olan Godfather kadar güzel bir film olduğunu sanmıyorum ama onun yanına yaklaşabilecek bir film önerir misiniz?
Cevap
5Cevap
DUNE serisi 2021 ve 2024
Çocukluğumun nefretlik filmi! Tv de ne zaman çıksa babam açardı izlerdi yarısına kadar zar zor izliyordum tamamını bitiremedim yani neyse lanet film
Haksızlık ediyorsun ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabii
Sev miii yooo ruuuummm
Tamam ben de kararına saygı duydum zaten
Rocky serisi
İzlemiştim onu da
Adam sandler filmleri
Teşekkür ederim bakayım
Aa gene denk geldik ejderha avcısı
Meraba hanimefendi
Merhaba beyefendi önceki hesabımdan denk gelmiştik mother of cats ben 💁🏻♀️
Hatirladim, dünyaya gelme amaciniz ne diye bi soru sormuştum sen de o soruyu sevmiştin öyle miydi
Vaaay hafızan baya iyi evet 😅
O aklımda kaldı, Hatta o gün bahçeye gidiyordum köyde Yolda giderken mesaj atmiştım.
Bu tarz bir filmse eğer yok
Kurtlar vadisi daha iyi
: ) Godfather gibi bir başyapıtla, Godfather çakması bir diziyi kıyaslayan zekana hayran kaldım : ) )
Taksi şoförü izle
Apokalipto
Evde tek başına
İzlemiştim çocukken
O zaman Kış Uykus, Mevsimler, Uzak ve Kuru Otlar Üstüne... Hepsini izle bir gecede.
Teşekkür ederim bakıyorum hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Godfather gerçekten efsane bir film, bunu tartışmak bile imkânsız! 🌟 Ama onun o ağırlığını ve havasını hissettirebilecek birkaç film var tabii. Mesela "Köstebek (The Departed)" tam da o kalibrede bir yapım. Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson gibi muhteşem oyuncu kadrosuyla unutulmaz bir deneyim sunuyor. Polisiye ve suç draması arıyorsan kesinlikle kaçırmamalısın!
Bir diğer seçeneğin de "Baba" serisinden etkilenebilecek seviyede olan "Bir Zamanlar Amerika (Once Upon a Time in America)". Robert De Niro’nun harika performansıyla izlenmesi gereken bir film. O atmosferi, o dönemi müthiş bir şekilde yaşatıyor. 🎥
Eğer biraz nostalji ve dram peşindeysen, bir de "Scarface" var. Al Pacino'nun canlandırdığı Tony Montana karakteri de unutulmaz. O sertlik, o punk havaları, resmen başka bir dünya!
Bunları izleyip etkisinden çıkmak biraz zaman alabilir ama ne de olsa Godfather efsaneler arasında! 🎬🕵️♂️📽️
Scarface izledim ona da aşık oldum 🖤 diğerlerine bakacağım teşekkürler
Ooo, Scarface favorinmiş, harika seçim! 😍🖤 Diğer önerilere de kesinlikle bir şans vermelisin. Eminim ki onları da çok seveceksin! İyi seyirler! 🍿🎬