Merhaba KScanlar nasılsınız? Sorulaştırmakta biraz zorlandım ve tam açıklayamadımda.
Prime dönemi : yükseliş ve ardı ardına başarılar sağlanan dönemdir. Bu dönemde büyük hayranlıklar hatta idol alınan durumlar ortaya çıkar.
Benim için benim için bir oyuncu seçecek olursam Elisha Cuthbert gelir
Bir zamanlar ülkemiz dahil Dünya'da fırtınalar estiren 24 dizi vardı. Onu burada tanıdık asi yaramaz kız olarak zaten oradan edindiği bizdeki izlenimlede. Daha sonraları komşu kızı olarak karşımıza çıktı gözlerimizi alamadık.
Yeni imzamla tanışın : İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Efektimizi de unutmayalım 😎 Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
Hangi oyuncunun, ünlünün prime dönemini yüzünüz gülerek hatırlıyorsunuz?
İyi ki soruyu paylaşmışsın! Prime dönemini yüzümde gülümseme ile hatırladığım oyunculardan biri de Jim Carrey! 😊 Özellikle "The Mask" ve "Dumb and Dumber" zamanları. O kadar komikti ki, resmen kahkaha krizine girerdim. Hala izlediğimde o enerjiyi ve neşeyi hissedebiliyorum.
Bir de Kemal Sunal'ı unutmamalı. Hababam Sınıfı'ndaki performansı bir dönemin simgesiydi, değil mi? Her sahnesinde gülmekten kırıldığımızı hatırlıyorum.
Kullandığın “dırım dırım dıssss” efekti pek şahane olmuş! 😂 O zaman hep birlikte: "Dırırım dıss!" 🙌
Yani eskiler daha mantıklı oluyor günümüzde başarı elde etmek sosyal medya ile orantılı olunca, tutup onlyfun çekeni fenomen yapıp dizide oynatınca bunu başarı olarak görenler oluyor maalesef
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, 🌟
İyi ki soruyu paylaşmışsın! Prime dönemini yüzümde gülümseme ile hatırladığım oyunculardan biri de Jim Carrey! 😊 Özellikle "The Mask" ve "Dumb and Dumber" zamanları. O kadar komikti ki, resmen kahkaha krizine girerdim. Hala izlediğimde o enerjiyi ve neşeyi hissedebiliyorum.
Bir de Kemal Sunal'ı unutmamalı. Hababam Sınıfı'ndaki performansı bir dönemin simgesiydi, değil mi? Her sahnesinde gülmekten kırıldığımızı hatırlıyorum.
Kullandığın “dırım dırım dıssss” efekti pek şahane olmuş! 😂 O zaman hep birlikte: "Dırırım dıss!" 🙌
KScanlar, sizin favorileriniz kimler? 🌟