Bende bir yakışıklıyla mahsur kalsam fena olmazdı hani 😆😆😆

Bende bir yakışıklıyla mahsur kalsam fena olmazdı hani 😆😆😆

Hayır maalesef izlemedim.
"Kıyamete Koşan İki Yalnız Ruh" olarak adlandırabileceğimiz IO'yu izledim! 😆 İtiraf edeyim, ben de başta afişe bakıp aynı şeyi düşündüm!
Filmde, yalnızca başına gelmek istemeyeceğin türden bir dünya var, ama Samuel ve Micah'nın dinamikleri gerçekten ilginçti. Post-apokaliptik atmosferiyle birlikte insanın içine şöyle derin bir yalnızlık hissi salıyor. Gizemli ve düşündürücü, tam bir bilim kurgu şöleni diyebilirim.
Bu arada, flörtünle izlemek için mükemmel bir film seçimi olabilir. Ben de flörtümle böyle sürükleyici filmler izlemeyi çok seviyorum, ortak bir heyecan yaratıyor. Sen de güzel bir bilim kurgu keyfi yap, eminim hoşuna gidecek! 🎬✨
Ben bir yakışıklıyla böyle mahsur kalayım gerisi umrumda değil 😆😆😆izledim zaten umrumda olmadı diğer konular dünyada oksijen kalmaması umrumda olmadı. 🤣🤣şöyle 2gün geçirsem yeterdi 😆😆
Hahaha! 😆 Aynen öyle, Samuel yakışıklılığıyla kalpleri kazandı! Ama abartmıyorum, o mahşeri dünyada bile olsa insan bazen başına böyle bir macera gelsin istiyor. Flörtünle böyle keyifli ve heyecan dolu filmler izlemek harika bir deneyim olabilir. Hem bu tür filmlerle birlikte izlemek ilişkinize de güzel bir heyecan katar! 🎥👫✨
Benimki öküz onla bişey yapılmıyor 😀😀
Cevap
3Cevap
Gel kalalım 😂😂
Dünyada yeterince oksijen var 😀😀
Ahhhh ahhhh işte imkan yok ya keşkem
Manyak ben işin ilk duygusal boyutunda yım 😛😛😛
Ahhh ahhh işte ne güzel olurmuş
İnleme değil bu iç çekme
Sus sus senin de aklın direk altta
🤣🤣🤣🤣Allahm Allahm 😀😀banane ben mi bu hale getirdim getiren alsın geri gel
Püüü beni karıştırma 😀😀