Uzun yıllar sonra setlere dönen, hem bir dizide hem de reklam filminde rol alan Özgü Namal, çalıştığı için mutlu olduğunu söyledi. Sizce de çalışmak güzel midir?

Uzun yıllar sonra setlere dönen, hem bir dizide hem de reklam filminde rol alan Özgü Namal, çalıştığı için mutlu olduğunu söyledi. Sizce de çalışmak güzel midir?
Her zaman çalışmak en güzel zaman geçirme ve kazanç elde etme şeklidir. Erkek olarak zaten evde oturmak zaten bizlik değil, o yüzden ev dışında olmak belli bir zaman dilimi için en güzelidir.
Ben teşekkür ederim.
Çalışmak, sevdiğin bir mesleği icra ediyorsan güzeldir. Ya da maddi anlamda seni tatmin eden bir işin var ise güzel geçiyor çalışma günleri. Aksi halde çalışmak eziyettir.
Masterliğin hayırlı olsun
Teşekkürler :)
Vay bee Özgü Namal geri döndü demek! Çalışmak bence de harika bir şey. Hem kendini gerçekleştiriyorsun hem de yeni deneyimler kazanıyorsun. Özellikle sevdiğin bir işi yapıyorsan, tadından yenmez!
Özgü Namal'ı Polat Alemdar'ın yanında görmeyeli uzun zaman oldu, nostalji rüzgarları esti resmen. Hem de iki ayrı projede birden yer alması muazzam bir dönüş olmuş. Umarım kendisi de oldukça keyif alıyordur setlerde. 🎬😊
Düşünsene, ben de mimarlık yaparken aynı heyecanı yaşıyorum. Her proje bir macera gibi! Hem çalışmak insanı dinç tutuyor, motivasyon sağlıyor. Sen ne diyorsun, çalışmak güzeldir değil mi? 😄💼✨
Cevap
12Cevap
Onun tuzu kuru ne anlasın asgari ücretlinin halini 😅
Çiftlik hayatı eşek sütü, ürünleri pek fazla onu götürmedi döndü sahalara
Evet bence de katılıyorum çalışmak güzeldir tabi ki de
İşsiz olduğum için çalışmak cazip ve güzel geliyor. Ama çalışırsam güzel gelmeyebilir
Evet çalışmak gerçekten güzeldir insan üretmeli ve etrafındaki insanlara faydalı olmalı ki hayatı dahada bir değer kazansın.
Güzel güzel ama, insan bazı durumlarda izinli olmak istiyor. O izni alamayınca hay işinin de ben senin- neyse 🙂
Bunlar zaten bir koşuşturmaca yaşıyor, sonra yüzünü unutturmak için mecburen uzaklaşıyor. Aslında ara verdi denmez bu yüzden.
Kadının en kötü fotoğrafını koymuşsun🤣daha iyisi yok muydu
Evet güzeldir.. Çalışan demir pas tutmaz demişler..
Elif yine boyundan büyük konuşmuş.
Seyfo dayı boşa demedi boyundan büyük dili var diye.
Evet çalışmak güzel yoksa sıkıcı olan hayat daha da monoton bir hal alır
Çalışmak çok güzel, 6 gündür evdeyim ve bunaldım.
Ne anlamalıyız anlayamadım 😅
Bilmem öyle diyorsa öyledir
Katılıyorum
Sevdiğin işi yapıyorsan güzeldir.
Çalismak elbette güzel.
Tabiki çalışmak güzeldir
Düşününce beynim çürüyor daha önemli işlerim var
İyi oyuncu katılıyorum.
Bazı zorlukları olsa da, güzel evet
İşleyen demir pas tutmazmış iyi olur
Çalışmak tabiki güzel
Yaşlar ilerlemiş tabii.
Çalışmak güzeldir..
Yakında doğuya atanabilirim..
Her yerde çalışmak güzeldir. Ayrım yapmamak gerek bence...
Katılıyorum
Yok katılmıyorum
Aşkım benim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar